Grupa proizvoda | Mesavina zacina bez dodatih pojacivaca ukusa, konzervansa, vestackih boja. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: Morska so, jodirana, paprika slatka, paprika ljuta, beli luk, biber, kari, persunov list, sargarepa, crni luk, cili u prahu, ruzmarin. |
Alergeni | Moze da sadrzi u tragovima GLUTEN, SOJU,CELER, SEME SUSAMA , MLEKO, KIKIRIKI i drugo JEZGRASTO VOCE. |
Neto kolicina | 65.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu. |
Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o,Sentandrejski put 165,21000 Novi Sad,Republika Srbija, Proizvodi i pakuje:Prehrambena industrija MORAVKA PRO d.o.o,Tekstilna 97,16000 Leskovac,Republika Srbija,tel/fax:+381 16 236 801. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Priprema:Pola pile ili 1/2kg pileceg mesa zaciniti mesavino zacina po ukusu. Mesavinu zacina dodati u 2-3 kasika maslinovog ulja i promesajte/promijesajte i tu mesavinu preliti preko mesa. Peci u rerni na 200°C, staviti preko mesa 2-3 listica putera i oko 100ml vode. Vreme pecenja je od 45-70min. u zavisnosti od debljine mesa. U toku pecenja okretati komade mesa i cesce ih prelivati tecnoscu od pecenja. |
Energija (kJ) | 363 |
---|---|
Energija (kcal) | 86 |
Masti | 2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 14 |
od kojih seceri (g) | 6 |
Proteini (g) | 3 |
So (g) | 46 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Mesavina zacina bez dodatih pojacivaca ukusa, konzervansa, vestackih boja. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: Morska so, jodirana, paprika slatka, paprika ljuta, beli luk, biber, kari, persunov list, sargarepa, crni luk, cili u prahu, ruzmarin. |
Alergeni | Moze da sadrzi u tragovima GLUTEN, SOJU,CELER, SEME SUSAMA , MLEKO, KIKIRIKI i drugo JEZGRASTO VOCE. |
Neto kolicina | 65.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu. |
Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o,Sentandrejski put 165,21000 Novi Sad,Republika Srbija, Proizvodi i pakuje:Prehrambena industrija MORAVKA PRO d.o.o,Tekstilna 97,16000 Leskovac,Republika Srbija,tel/fax:+381 16 236 801. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Priprema:Pola pile ili 1/2kg pileceg mesa zaciniti mesavino zacina po ukusu. Mesavinu zacina dodati u 2-3 kasika maslinovog ulja i promesajte/promijesajte i tu mesavinu preliti preko mesa. Peci u rerni na 200°C, staviti preko mesa 2-3 listica putera i oko 100ml vode. Vreme pecenja je od 45-70min. u zavisnosti od debljine mesa. U toku pecenja okretati komade mesa i cesce ih prelivati tecnoscu od pecenja. |
Energija (kJ) | 363 |
---|---|
Energija (kcal) | 86 |
Masti | 2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 14 |
od kojih seceri (g) | 6 |
Proteini (g) | 3 |
So (g) | 46 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |