Grupa proizvoda | Dehidrirani proizvod |
---|---|
Spisak sastojaka | so,pojacivaci arome: mononatrijum-glutaminat i dinatrijum 5’ ribonukleotidi, kukuruzni skrob, palmina mast, hidrolizat biljnih belancevina SOJE, maltodekstrin, secer, dekstroza, mesavina susenog povrca u promenljivim kolicinama: crni luk i sargarepa, aroma (sadrzi CELER), zacini: kurkuma, persun list i biber, kokosiji mesni ekstrakt max 2%, stabilizator: magnezijumove soli masnih kiselina, kiselina: limunska kiselina, boja: riboflavin. |
Alergeni | Moguci tragovi GLUTENA. |
Neto kolicina | 80.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi do 20°C |
Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, |
Zemlja porekla | Srbija |
Energija (kJ) | 810 |
---|---|
Energija (kcal) | 194 |
Masti | 7.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 21.8 |
od kojih seceri (g) | 14.2 |
Proteini (g) | 8.6 |
So (g) | 53.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Dehidrirani proizvod |
---|---|
Spisak sastojaka | so,pojacivaci arome: mononatrijum-glutaminat i dinatrijum 5’ ribonukleotidi, kukuruzni skrob, palmina mast, hidrolizat biljnih belancevina SOJE, maltodekstrin, secer, dekstroza, mesavina susenog povrca u promenljivim kolicinama: crni luk i sargarepa, aroma (sadrzi CELER), zacini: kurkuma, persun list i biber, kokosiji mesni ekstrakt max 2%, stabilizator: magnezijumove soli masnih kiselina, kiselina: limunska kiselina, boja: riboflavin. |
Alergeni | Moguci tragovi GLUTENA. |
Neto kolicina | 80.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi do 20°C |
Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, |
Zemlja porekla | Srbija |
Energija (kJ) | 810 |
---|---|
Energija (kcal) | 194 |
Masti | 7.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3.9 |
Ugljeni hidrati (g) | 21.8 |
od kojih seceri (g) | 14.2 |
Proteini (g) | 8.6 |
So (g) | 53.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |