Grupa proizvoda: Trajni slatki kolac GRINOVATIVE BAKLAVA KOKOS
Spisak sastojaka: Heljdine kore
KOKOS
Secer - zuti
Suncokretovo ulje
Kisela pavlaka
Jaja
Prasak za pecivo
Limunska kiselina
Kalijum sorbat
Aroma: vanila.
PSENICNO brasno , HELJDINO brasno 5%, KOKOS 10%, zuti secer,JAJA ,
biljno ulje (suncokretovo), kisela pavlaka,prasak za pecivo, voda,
antioksidans- limunska kiselina, konzervans-kalijum sorbat, aroma vanile u
prahu.
Alergeni: Proizvod moze da sadrzi tragove jezgrastog voca i tragove proizvoda od
mleka.
Proizvod sadzi: gluten, jaja, i proizvode od mleka.
Neto kolicina: 450.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Cuvati na temperaturi do 40C Rok trajanja proizvoda 180 dana - na pakovanju istaknut datum upotrbljivo do
Stavlja u promet: GRINOVATIVE DOO FUTOG Svetozara Miletica 4, 21410 Futog
Zemlja porekla: Republika Srbija
Uputsvo za upotrebu: Proizvod je pripremljen za konzumiranje odmah nakon
otvaranja
Dodatne informacije: Baklava je svojstvenog mirisa i ukusa, kvadratnog oblika.
Kore su svetlo smedje boje,meke, neizlomljene ,bez vidljivih bioloskih i
mehanickih primesa, svojstvenog mirisa i ukusa.
Baklava je srazmerno nadevena kokosom i prelivena secernim sirupom.