 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Lesnik-kakao krem proizvod i trajno slano pecivo sa ekstrakstom slada u obliku stapica. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Lesnik-kakao krem proizvod sastojci:secer,palmino ulje,LESNICI (13%),obrano MLEKO u prahu (8.7%),kakao-prah sa smanjenim sadrzajem masti(7.4%),emulgator:licitini(SOJA),vanilin. Trajno slano pecivo sa ekstraktom slada u obliku stapica sastojci:PSENICNO brasno,palmina mast,kuhinjska so,ekstrakt JECMENOG slada u prahu (1.3%),kvasac. | 
| Alergeni | Moze da sadrzi SOJU. | 
| Neto kolicina | 52.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 18 C do 24 C. | 
| Stavlja u promet | Uvoznik za lesnik-kakao krem:Ferrero OHGG mbH,Rheinstrasse 12,35260 Stadtallendorf,Nemacka. Uvoznik za trajno pecivo sa ekstarktom slada u obliku stapica:Grissin Bon S.p.A., via Pacinotti4,42049 S.IIario d Enza,Italija. Uvoznik za Srbiju:Delta DMD d.o.o.,Zorza Klemansoa 37,11000 Beograd,Srbija. | 
| Zemlja porekla | Nemacka,Italija | 
| Energija (kJ) | 2139 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 511 | 
| Masti | 25.4 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 61.7 | 
| od kojih seceri (g) | 43.4 | 
| Proteini (g) | 7.4 | 
| So (g) | 0.64 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Lesnik-kakao krem proizvod i trajno slano pecivo sa ekstrakstom slada u obliku stapica. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Lesnik-kakao krem proizvod sastojci:secer,palmino ulje,LESNICI (13%),obrano MLEKO u prahu (8.7%),kakao-prah sa smanjenim sadrzajem masti(7.4%),emulgator:licitini(SOJA),vanilin. Trajno slano pecivo sa ekstraktom slada u obliku stapica sastojci:PSENICNO brasno,palmina mast,kuhinjska so,ekstrakt JECMENOG slada u prahu (1.3%),kvasac. | 
| Alergeni | Moze da sadrzi SOJU. | 
| Neto kolicina | 52.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 18 C do 24 C. | 
| Stavlja u promet | Uvoznik za lesnik-kakao krem:Ferrero OHGG mbH,Rheinstrasse 12,35260 Stadtallendorf,Nemacka. Uvoznik za trajno pecivo sa ekstarktom slada u obliku stapica:Grissin Bon S.p.A., via Pacinotti4,42049 S.IIario d Enza,Italija. Uvoznik za Srbiju:Delta DMD d.o.o.,Zorza Klemansoa 37,11000 Beograd,Srbija. | 
| Zemlja porekla | Nemacka,Italija | 
| Energija (kJ) | 2139 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 511 | 
| Masti | 25.4 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 9.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 61.7 | 
| od kojih seceri (g) | 43.4 | 
| Proteini (g) | 7.4 | 
| So (g) | 0.64 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |