
| Grupa proizvoda | Sampinjoni Pasterizovani – celi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | sampinjoni, voda, kuhinjska so/sol, secer, kiselina E330. |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Uslovi cuvanja | . Cuvati na sobnoj temperaturi i tamnom mestu/mjestu. Nakon otvaranja cuvati u frizideru/hladnjaku na temperaturi od 2-8°C, najvise 7 dana. |
| Uputsvo za upotrebu | Preporucuje se termicka obrada. Sampinjoni su odlicni za pripremu raznih jela, salata i preliva. |
| Energija (kJ) | 138 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 33 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3 |
| Proteini (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Sampinjoni Pasterizovani – celi |
|---|---|
| Spisak sastojaka | sampinjoni, voda, kuhinjska so/sol, secer, kiselina E330. |
| Neto kolicina | 0.000 |
| Uslovi cuvanja | . Cuvati na sobnoj temperaturi i tamnom mestu/mjestu. Nakon otvaranja cuvati u frizideru/hladnjaku na temperaturi od 2-8°C, najvise 7 dana. |
| Uputsvo za upotrebu | Preporucuje se termicka obrada. Sampinjoni su odlicni za pripremu raznih jela, salata i preliva. |
| Energija (kJ) | 138 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 33 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3 |
| Proteini (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |