
| Grupa proizvoda | Pasterizovani sampinjoni rezani. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: sampinjoni, voda, kuhinjska so/sol, secer, kiselina E330. |
| Neto kolicina | 340.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na sobnoj temperaturi i tamnom mestu/mjestu. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac : KOZMETIK PLUS DOO, Bul.Sv.cara Konstantina 82-84, 18000 Nis, R.Srbija, Tel.+381 18 550-522 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru/hladnjaku na temperaturi od 2-8°C, najvise 7 dana. Preporucuje se termicka obrada. Sampinjoni su odlicni za pripremu raznih jela, salata i preliva. |
| Energija (kJ) | 138 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 33 |
| Masti | 0.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
| od kojih seceri (g) | 0.6 |
| Proteini (g) | 2.2 |
| So (g) | 0.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Pasterizovani sampinjoni rezani. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: sampinjoni, voda, kuhinjska so/sol, secer, kiselina E330. |
| Neto kolicina | 340.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na sobnoj temperaturi i tamnom mestu/mjestu. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac : KOZMETIK PLUS DOO, Bul.Sv.cara Konstantina 82-84, 18000 Nis, R.Srbija, Tel.+381 18 550-522 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru/hladnjaku na temperaturi od 2-8°C, najvise 7 dana. Preporucuje se termicka obrada. Sampinjoni su odlicni za pripremu raznih jela, salata i preliva. |
| Energija (kJ) | 138 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 33 |
| Masti | 0.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
| od kojih seceri (g) | 0.6 |
| Proteini (g) | 2.2 |
| So (g) | 0.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |