Grupa proizvoda | Pasterizovani sampinjoni rezani. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: sampinjoni, voda, kuhinjska so/sol, secer, kiselina E330. |
Neto kolicina | 340.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na sobnoj temperaturi i tamnom mestu/mjestu. |
Stavlja u promet | Proizvodjac : KOZMETIK PLUS DOO, Bul.Sv.cara Konstantina 82-84, 18000 Nis, R.Srbija, Tel.+381 18 550-522 |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru/hladnjaku na temperaturi od 2-8°C, najvise 7 dana. Preporucuje se termicka obrada. Sampinjoni su odlicni za pripremu raznih jela, salata i preliva. |
Energija (kJ) | 138 |
---|---|
Energija (kcal) | 33 |
Masti | 0.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
od kojih seceri (g) | 0.6 |
Proteini (g) | 2.2 |
So (g) | 0.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Pasterizovani sampinjoni rezani. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: sampinjoni, voda, kuhinjska so/sol, secer, kiselina E330. |
Neto kolicina | 340.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na sobnoj temperaturi i tamnom mestu/mjestu. |
Stavlja u promet | Proizvodjac : KOZMETIK PLUS DOO, Bul.Sv.cara Konstantina 82-84, 18000 Nis, R.Srbija, Tel.+381 18 550-522 |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Nakon otvaranja cuvati u frizideru/hladnjaku na temperaturi od 2-8°C, najvise 7 dana. Preporucuje se termicka obrada. Sampinjoni su odlicni za pripremu raznih jela, salata i preliva. |
Energija (kJ) | 138 |
---|---|
Energija (kcal) | 33 |
Masti | 0.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
od kojih seceri (g) | 0.6 |
Proteini (g) | 2.2 |
So (g) | 0.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |