
| Grupa proizvoda | Panirani proizvod od ribe, sastavljen i oblikovan od usitnjenog mesa bakalara, delimicno przen i smr |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Usitnjeno meso BAKALARA 65%, masa za paniranje (hlebne mrvice (PSENICNO brasno, kvasac, so, zacini), voda, PSENICNO brasno, krompirov skrob,so), suncokretovo ulje. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi:MEKUSCE i proizvode od MEKUSACA. |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
| Stavlja u promet | Za Frikom: FRoSTA AG, Am Lunedeich 116, D-27572 Bremerhaven, Deutschland. |
| Dodatne informacije | IZGLED:Delimicno przeno, smrznuto, meso bakalara u obliku stapica, pojedinacni komadi oblozeni karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso bakalara UKUS:Karakteristican za bakalar i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo stapica od ribe socan i mek. |
| Energija (kJ) | 793 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 189 |
| Masti | 8.3 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 14.7 |
| od kojih seceri (g) | 0.9 |
| Proteini (g) | 13.5 |
| So (g) | 0.73 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Panirani proizvod od ribe, sastavljen i oblikovan od usitnjenog mesa bakalara, delimicno przen i smr |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Usitnjeno meso BAKALARA 65%, masa za paniranje (hlebne mrvice (PSENICNO brasno, kvasac, so, zacini), voda, PSENICNO brasno, krompirov skrob,so), suncokretovo ulje. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi:MEKUSCE i proizvode od MEKUSACA. |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
| Stavlja u promet | Za Frikom: FRoSTA AG, Am Lunedeich 116, D-27572 Bremerhaven, Deutschland. |
| Dodatne informacije | IZGLED:Delimicno przeno, smrznuto, meso bakalara u obliku stapica, pojedinacni komadi oblozeni karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso bakalara UKUS:Karakteristican za bakalar i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo stapica od ribe socan i mek. |
| Energija (kJ) | 793 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 189 |
| Masti | 8.3 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 14.7 |
| od kojih seceri (g) | 0.9 |
| Proteini (g) | 13.5 |
| So (g) | 0.73 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |