Grupa proizvoda | Panirani proizvod od ribe, sastavljen i oblikovan od usitnjenog mesa bakalara, delimicno przen i smr |
---|---|
Spisak sastojaka | Usitnjeno meso BAKALARA 65%, masa za paniranje (hlebne mrvice (PSENICNO brasno, kvasac, so, zacini), voda, PSENICNO brasno, krompirov skrob,so), suncokretovo ulje. |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi:MEKUSCE i proizvode od MEKUSACA. |
Neto kolicina | 300.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | Za Frikom: FRoSTA AG, Am Lunedeich 116, D-27572 Bremerhaven, Deutschland. |
Dodatne informacije | IZGLED:Delimicno przeno, smrznuto, meso bakalara u obliku stapica, pojedinacni komadi oblozeni karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso bakalara UKUS:Karakteristican za bakalar i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo stapica od ribe socan i mek. |
Energija (kJ) | 793 |
---|---|
Energija (kcal) | 189 |
Masti | 8.3 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 14.7 |
od kojih seceri (g) | 0.9 |
Proteini (g) | 13.5 |
So (g) | 0.73 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Panirani proizvod od ribe, sastavljen i oblikovan od usitnjenog mesa bakalara, delimicno przen i smr |
---|---|
Spisak sastojaka | Usitnjeno meso BAKALARA 65%, masa za paniranje (hlebne mrvice (PSENICNO brasno, kvasac, so, zacini), voda, PSENICNO brasno, krompirov skrob,so), suncokretovo ulje. |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi:MEKUSCE i proizvode od MEKUSACA. |
Neto kolicina | 300.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | Za Frikom: FRoSTA AG, Am Lunedeich 116, D-27572 Bremerhaven, Deutschland. |
Dodatne informacije | IZGLED:Delimicno przeno, smrznuto, meso bakalara u obliku stapica, pojedinacni komadi oblozeni karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso bakalara UKUS:Karakteristican za bakalar i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo stapica od ribe socan i mek. |
Energija (kJ) | 793 |
---|---|
Energija (kcal) | 189 |
Masti | 8.3 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1 |
Ugljeni hidrati (g) | 14.7 |
od kojih seceri (g) | 0.9 |
Proteini (g) | 13.5 |
So (g) | 0.73 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |