
| Grupa proizvoda | Majonezni soso sa kiselim krastavcicima |
|---|---|
| Spisak sastojaka | suncokretovo ulje, voda, sirce, kiseli krastavcici (6%), secer, kukuruzni skrob, senf(voda, sirce, seme SLACICE, so, secer, zacini, aroma), zacini, ekstrakti zacina (paprika, kurkuma), so, modifikovani skrob, arome (sadrze CELER i SLACICU). |
| Alergeni | CELER, SLACICA |
| Neto kolicina | 80.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi 5-25°C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru i potrositi u roku od 5 dana. |
| Stavlja u promet | Nestle Adriatic S d.o.o., Zeleznicka 131, 11271 Surcin, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1595 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 386 |
| Masti | 37.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 11 |
| od kojih seceri (g) | 5.4 |
| Proteini (g) | 0.3 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Majonezni soso sa kiselim krastavcicima |
|---|---|
| Spisak sastojaka | suncokretovo ulje, voda, sirce, kiseli krastavcici (6%), secer, kukuruzni skrob, senf(voda, sirce, seme SLACICE, so, secer, zacini, aroma), zacini, ekstrakti zacina (paprika, kurkuma), so, modifikovani skrob, arome (sadrze CELER i SLACICU). |
| Alergeni | CELER, SLACICA |
| Neto kolicina | 80.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu na temperaturi 5-25°C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru i potrositi u roku od 5 dana. |
| Stavlja u promet | Nestle Adriatic S d.o.o., Zeleznicka 131, 11271 Surcin, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1595 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 386 |
| Masti | 37.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 3.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 11 |
| od kojih seceri (g) | 5.4 |
| Proteini (g) | 0.3 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |