 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Grasak sa fasiranom sniclom. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos (voda, suncokretovo ulje, crni luk, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, koncentrat paradajza, kuhinjska so, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak; zacini, ekstrakti zacina), grasak 29%, fasirana snicla najmanje 25% ( svinjsko meso, voda, belancevinasti proizvodi od SOJE, krompirov skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak), sargarepa.Proizvod u tragovima moze sadrzati proteine MLEKA. | 
| Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,moze sadrzati proteine MLEKA. | 
| Neto kolicina | 400.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. | 
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad, Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Jelo od mesa u konzervi – sterilisana konzerva.Ako je ambalaza probusena ili naduvana, proizvod nije upotrebljiv. Uputstvo za pripremu:Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1. Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 minuta. 2. Sadrzaj posudice sipati u tanjir i podgrejati u mikrotalasnoj pecnici 5 minuta na jacini od 600-700 W. 3. Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju na laganoj vatri 5-10 minuta uz povremeno mesanje. | 
| Energija (kJ) | 453 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 108 | 
| Masti | 5.3 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 5.2 | 
| od kojih seceri (g) | 1 | 
| Proteini (g) | 9.9 | 
| So (g) | 1.1 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Grasak sa fasiranom sniclom. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos (voda, suncokretovo ulje, crni luk, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, koncentrat paradajza, kuhinjska so, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak; zacini, ekstrakti zacina), grasak 29%, fasirana snicla najmanje 25% ( svinjsko meso, voda, belancevinasti proizvodi od SOJE, krompirov skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce: sargarepa, persun, pastrnak), sargarepa.Proizvod u tragovima moze sadrzati proteine MLEKA. | 
| Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,moze sadrzati proteine MLEKA. | 
| Neto kolicina | 400.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. | 
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad, Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Jelo od mesa u konzervi – sterilisana konzerva.Ako je ambalaza probusena ili naduvana, proizvod nije upotrebljiv. Uputstvo za pripremu:Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1. Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 minuta. 2. Sadrzaj posudice sipati u tanjir i podgrejati u mikrotalasnoj pecnici 5 minuta na jacini od 600-700 W. 3. Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju na laganoj vatri 5-10 minuta uz povremeno mesanje. | 
| Energija (kJ) | 453 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 108 | 
| Masti | 5.3 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.9 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 5.2 | 
| od kojih seceri (g) | 1 | 
| Proteini (g) | 9.9 | 
| So (g) | 1.1 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |