
| Grupa proizvoda | Pileci pilav. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pilece meso 39,8%, sos ( voda, suncokretovo ulje, PSENICNO brasno, koncentrat paradajza, kuhinjska so, kukuruzni skrob, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce (sargarepa, persun, pastrnak), ekstrakti zacina, secer), povrce 25,8% ( sargarepa, karfiol, keleraba, boranija, grasak, brokoli, crni luk, pastrnak, paprika), pirinac. Proizvod u tragovima moze sadrzati proteine SOJE i MLEKA. |
| Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,MLEKO. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Jelo od mesa u konzervi – sterilisana konzerva.Ako je ambalaza probusena ili naduvana, proizvod nije upotrebljiv. Uputstvo za pripremu:Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1. Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 minuta. 2. Sadrzaj posudice sipati u tanjir i podgrejati u mikrotalasnoj pecnici 5 minuta na jacini od 600-700 W. 3. Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju na laganoj vatri 5-10 minuta uz povremeno mesanje. |
| Energija (kJ) | 369 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 88 |
| Masti | 4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 1.1 |
| Proteini (g) | 9 |
| So (g) | 1.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Pileci pilav. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pilece meso 39,8%, sos ( voda, suncokretovo ulje, PSENICNO brasno, koncentrat paradajza, kuhinjska so, kukuruzni skrob, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; suseno povrce (sargarepa, persun, pastrnak), ekstrakti zacina, secer), povrce 25,8% ( sargarepa, karfiol, keleraba, boranija, grasak, brokoli, crni luk, pastrnak, paprika), pirinac. Proizvod u tragovima moze sadrzati proteine SOJE i MLEKA. |
| Alergeni | PSENICNO brasno,SOJA,MLEKO. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o., Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi: AD Neoplanta, Primorska 90, 21000 Novi Sad, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Jelo od mesa u konzervi – sterilisana konzerva.Ako je ambalaza probusena ili naduvana, proizvod nije upotrebljiv. Uputstvo za pripremu:Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1. Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 minuta. 2. Sadrzaj posudice sipati u tanjir i podgrejati u mikrotalasnoj pecnici 5 minuta na jacini od 600-700 W. 3. Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju na laganoj vatri 5-10 minuta uz povremeno mesanje. |
| Energija (kJ) | 369 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 88 |
| Masti | 4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 1.1 |
| Proteini (g) | 9 |
| So (g) | 1.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |