
| Grupa proizvoda | Posni djuvec-Gotovo jelo od povrca – sterilisana konzerva. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos (voda, paradajz pire, suncokretovo ulje, krompirov skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; zgusnjivac: guar guma; secer), povrce (28%) u promenljivim kolicinama (paprika, paradajz, sargarepa, crni luk, persun), pirinac 8,8%. Proizvod moze sadrzati proteine SOJE i GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | SOJA,GLUTEN. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
| Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
| Energija (kJ) | 328 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 79 |
| Masti | 4.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 8 |
| od kojih seceri (g) | 1.2 |
| Proteini (g) | 1.5 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Posni djuvec-Gotovo jelo od povrca – sterilisana konzerva. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos (voda, paradajz pire, suncokretovo ulje, krompirov skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; zgusnjivac: guar guma; secer), povrce (28%) u promenljivim kolicinama (paprika, paradajz, sargarepa, crni luk, persun), pirinac 8,8%. Proizvod moze sadrzati proteine SOJE i GLUTEN u tragovima. |
| Alergeni | SOJA,GLUTEN. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
| Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
| Energija (kJ) | 328 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 79 |
| Masti | 4.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 8 |
| od kojih seceri (g) | 1.2 |
| Proteini (g) | 1.5 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |