Grupa proizvoda | Posni djuvec-Gotovo jelo od povrca – sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sos (voda, paradajz pire, suncokretovo ulje, krompirov skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; zgusnjivac: guar guma; secer), povrce (28%) u promenljivim kolicinama (paprika, paradajz, sargarepa, crni luk, persun), pirinac 8,8%. Proizvod moze sadrzati proteine SOJE i GLUTEN u tragovima. |
Alergeni | SOJA,GLUTEN. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 328 |
---|---|
Energija (kcal) | 79 |
Masti | 4.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 8 |
od kojih seceri (g) | 1.2 |
Proteini (g) | 1.5 |
So (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Posni djuvec-Gotovo jelo od povrca – sterilisana konzerva. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sos (voda, paradajz pire, suncokretovo ulje, krompirov skrob, kuhinjska so, zacini, ekstrakti zacina, pojacivac arome: mononatrijum-glutaminat; zgusnjivac: guar guma; secer), povrce (28%) u promenljivim kolicinama (paprika, paradajz, sargarepa, crni luk, persun), pirinac 8,8%. Proizvod moze sadrzati proteine SOJE i GLUTEN u tragovima. |
Alergeni | SOJA,GLUTEN. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +25°C i relativnoj vlaznosti vazduha max 75%. |
Stavlja u promet | AD „Neoplanta , Primorska 90, 21000 Novi Sad. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Ukoliko je ambalaza probusena ili naduvana proizvod nije upotrebljiv. Jelo pripremiti na jedan od sledecih nacina: 1.Zatvorenu posudicu zagrevati u kljucaloj vodi 10 min. i pre otvaranja rashladiti pod mlazom vode. 2.U potpunosti odstraniti poklopac sa posudice i jelo podgrejati u mikrotalasnoj pecnici do zeljene temperature. Aluminijumska posudica ne sme doci u kontakt sa zidovima mikrotalasne pecnice (minimalna udaljenost od zidova 2 cm). 3.Sadrzaj posudice zagrevati u tiganju, na laganoj vatri 5-10 min. uz povremeno mesanje. Uvezeno iz Republike Srbije. |
Energija (kJ) | 328 |
---|---|
Energija (kcal) | 79 |
Masti | 4.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.7 |
Ugljeni hidrati (g) | 8 |
od kojih seceri (g) | 1.2 |
Proteini (g) | 1.5 |
So (g) | 2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |