Grupa proizvoda | Dodatak za piletinu sa sampinjonima. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, kuhinjska so 13,8 %, laktoza, zacini 8,2 % (crni luk u prahu, beli luk u prahu, bosiljak, origano, persun list, kurkuma, indijski kari, crni biber mleveni), secer, hidrolizovani biljni proteini SOJE, maltodekstrin, pojacivaci arome (mononatrijum-glutaminat 3,2 %, dinatrijum 5--ribonukleotidi), MLECNI proteini, susena mrkva, MLECNA mast, kiselina: limunska kiselina, aroma. |
Alergeni | Moze sadrzati: SLACICU,CELER. |
Neto kolicina | 47.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi. |
Stavlja u promet | ALEVA AD |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Piletinu isecenu na manje komade proprzite na ulju, zatim dodajte sampinjone isecene na listice i sve dinstajte dok voda ne ispari. Sadrzaj kesice pomesajte sa 250 ml pavlake za kuvanje i 150 ml vode i prelijte preko piletine i sampinjona, lagano izmesajte. Od momenta kljucanja kuvajte 1 minut. Pripremljenu mesavinu usuti u posudu za pecenje i peci u prethodno zagrejanoj rerni 15-20 minuta na 200°C dok ne porumeni. Potrebno je dodati: 500g pileceg mesa, 300g sampinjona, 250ml pavlake za kuvanje. |
Energija (kJ) | 1245 |
---|---|
Energija (kcal) | 293 |
Masti | 0.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 61.3 |
od kojih seceri (g) | 18.7 |
Proteini (g) | 9.1 |
So (g) | 15.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Dodatak za piletinu sa sampinjonima. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, kuhinjska so 13,8 %, laktoza, zacini 8,2 % (crni luk u prahu, beli luk u prahu, bosiljak, origano, persun list, kurkuma, indijski kari, crni biber mleveni), secer, hidrolizovani biljni proteini SOJE, maltodekstrin, pojacivaci arome (mononatrijum-glutaminat 3,2 %, dinatrijum 5--ribonukleotidi), MLECNI proteini, susena mrkva, MLECNA mast, kiselina: limunska kiselina, aroma. |
Alergeni | Moze sadrzati: SLACICU,CELER. |
Neto kolicina | 47.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi. |
Stavlja u promet | ALEVA AD |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Piletinu isecenu na manje komade proprzite na ulju, zatim dodajte sampinjone isecene na listice i sve dinstajte dok voda ne ispari. Sadrzaj kesice pomesajte sa 250 ml pavlake za kuvanje i 150 ml vode i prelijte preko piletine i sampinjona, lagano izmesajte. Od momenta kljucanja kuvajte 1 minut. Pripremljenu mesavinu usuti u posudu za pecenje i peci u prethodno zagrejanoj rerni 15-20 minuta na 200°C dok ne porumeni. Potrebno je dodati: 500g pileceg mesa, 300g sampinjona, 250ml pavlake za kuvanje. |
Energija (kJ) | 1245 |
---|---|
Energija (kcal) | 293 |
Masti | 0.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 61.3 |
od kojih seceri (g) | 18.7 |
Proteini (g) | 9.1 |
So (g) | 15.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |