
| Grupa proizvoda | Praskasta mesavina sa zacinima za pripremu Lovackih snicli |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PAVLAKA u prahu 21%, palmino ulje, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, so 8.7%, glukozni sirup, ekstrakt kvasca, zacini 3.5% (luk u prahu, beli luk , kurkuma, kim), LAKTOZA, secer, SURUTKA u prahu, arome (sadrzi GLUTEN i SOJU), paradajz u prahu, MLECNI protein, boja: obicna karamela, kiselina: limunska kiselina |
| Alergeni | Moze da sadrzi CELER i JAJA |
| Neto kolicina | 42.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
| Stavlja u promet | Nestle Adriatic S d.o.o., Zeleznicka 131, 11271 Surcin, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | U dubljem tiganju na 1 kasiki suncokretovog ulja (10g) na jacoj temperaturi proprziti snicle dok ne porumene sa obe strane (oko 10 minuta). Sklonite tiganj sa vatre i izvadite snicle iz tiganja. U tiganj sipajte 300ml hladne vode i dodajte sadrzaj kesice u tiganj pa kuvajte do kljucanja. Vratite snicle u tiganj i dinstajte ih na slaboj temperaturi dok ne omeksaju (oko 5 minuta). Servirajte sa kuvanim krompirom. |
| Energija (kJ) | 1959 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 470 |
| Masti | 28 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 16.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 42 |
| od kojih seceri (g) | 15.1 |
| Proteini (g) | 11.3 |
| So (g) | 9.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Praskasta mesavina sa zacinima za pripremu Lovackih snicli |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PAVLAKA u prahu 21%, palmino ulje, PSENICNO brasno, kukuruzni skrob, so 8.7%, glukozni sirup, ekstrakt kvasca, zacini 3.5% (luk u prahu, beli luk , kurkuma, kim), LAKTOZA, secer, SURUTKA u prahu, arome (sadrzi GLUTEN i SOJU), paradajz u prahu, MLECNI protein, boja: obicna karamela, kiselina: limunska kiselina |
| Alergeni | Moze da sadrzi CELER i JAJA |
| Neto kolicina | 42.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
| Stavlja u promet | Nestle Adriatic S d.o.o., Zeleznicka 131, 11271 Surcin, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | U dubljem tiganju na 1 kasiki suncokretovog ulja (10g) na jacoj temperaturi proprziti snicle dok ne porumene sa obe strane (oko 10 minuta). Sklonite tiganj sa vatre i izvadite snicle iz tiganja. U tiganj sipajte 300ml hladne vode i dodajte sadrzaj kesice u tiganj pa kuvajte do kljucanja. Vratite snicle u tiganj i dinstajte ih na slaboj temperaturi dok ne omeksaju (oko 5 minuta). Servirajte sa kuvanim krompirom. |
| Energija (kJ) | 1959 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 470 |
| Masti | 28 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 16.2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 42 |
| od kojih seceri (g) | 15.1 |
| Proteini (g) | 11.3 |
| So (g) | 9.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |