Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizirano standardizirano punomasno MLEKO s 3,5% MLECNE masti, kefirna kultura. |
Neto kolicina | 1000.000 |
Jedinica mere | G |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |
Energija (kJ) | 272 |
---|---|
Energija (kcal) | 65 |
Masti | 3.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.8 |
od kojih seceri (g) | 4.8 |
Proteini (g) | 3.6 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizirano standardizirano punomasno MLEKO s 3,5% MLECNE masti, kefirna kultura. |
Neto kolicina | 1000.000 |
Jedinica mere | G |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |
Energija (kJ) | 272 |
---|---|
Energija (kcal) | 65 |
Masti | 3.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 2.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.8 |
od kojih seceri (g) | 4.8 |
Proteini (g) | 3.6 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |