
| Grupa proizvoda | Specijalne vrste hleba – hleb produzene svezine - tost |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO belo brasno tip -500-, voda, PSENICNO kiselo testo , secer, suncokretovo ulje, kvasac, kuhinjska so, prezelatinizirano PSENICNO brasno T1600, JECMENI slad, przeno PSENICNO sladno brasno, fermentisano PSENICNO brasno, acerola u prahu, enzimi, aroma |
| Alergeni | Proizvod moze sadrzati u tragovima: MLEKO,JAJA,SOJU,SUSAM I JEZGRASTO VOCE. |
| Neto kolicina | 500.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o.,Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, proizvodi DON DON d.o.o. Beograd, Bulevar Zorana Djindjica 144b, 11070 Novi Beograd |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1260 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 299 |
| Masti | 4.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 53.4 |
| od kojih seceri (g) | 4.1 |
| Proteini (g) | 8.4 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Specijalne vrste hleba – hleb produzene svezine - tost |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO belo brasno tip -500-, voda, PSENICNO kiselo testo , secer, suncokretovo ulje, kvasac, kuhinjska so, prezelatinizirano PSENICNO brasno T1600, JECMENI slad, przeno PSENICNO sladno brasno, fermentisano PSENICNO brasno, acerola u prahu, enzimi, aroma |
| Alergeni | Proizvod moze sadrzati u tragovima: MLEKO,JAJA,SOJU,SUSAM I JEZGRASTO VOCE. |
| Neto kolicina | 500.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o.,Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, proizvodi DON DON d.o.o. Beograd, Bulevar Zorana Djindjica 144b, 11070 Novi Beograd |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1260 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 299 |
| Masti | 4.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 53.4 |
| od kojih seceri (g) | 4.1 |
| Proteini (g) | 8.4 |
| So (g) | 1.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |