 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Lagano zacinjeni, panirani, toplinski obradjeni i zamrznuti prutici pileceg filea | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | meso pilecih grudi (62%), panada (PSENICNO BRASNO, kukuruzno brasno, ekstrakt JECMENOG slada, secer, so, kvasac, prirodni zacini), voda, repicino ulje, so, beli biber, regulator kiselosti (E450, E451), antioksidans (E316) | 
| Alergeni | Proizvod sadrzi GLUTEN | 
| Neto kolicina | 600.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Pri cuvanju na -18C proizvod upotrebiti do datuma utisnutog na poledjini pakovanja. | 
| Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, 14224 Lajkovac | 
| Zemlja porekla | Hrvatska | 
| Uputsvo za upotrebu | Klasicna pecnica: U pecnici zagrejanoj na 200C zamrznuti proizvod zagrejavati 8-10 minuta. Po potrebi okrenut. Izvaditi i odmah posluziti. Mikrotalasna pecnica: U mikrotalasnoj pecnici zamrznuti proizvod zagrejavati 2.5-3.5 minuta. Moguce je ukljuciti funkciju rostilja za dobijanje res korice. Izvaditi i odmah posluziti. Tiganj: Zamrznuti proizvod zagrejati u tiganju s dovoljno ulja na laganoj do srednje jakoj vatri. Povremeno okrenuti. Nakon 3.5-4 minuta izvaditi i posluziti. | 
| Dodatne informacije | Jednom odmrznuti proizvod vise ne sme zamrzavati. Polupripremljeno delimicno toplotom obradjeno jelo | 
| Energija (kJ) | 926 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 219 | 
| Masti | 8.3 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 23.3 | 
| od kojih seceri (g) | 1.3 | 
| Proteini (g) | 12.9 | 
| So (g) | 1 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Lagano zacinjeni, panirani, toplinski obradjeni i zamrznuti prutici pileceg filea | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | meso pilecih grudi (62%), panada (PSENICNO BRASNO, kukuruzno brasno, ekstrakt JECMENOG slada, secer, so, kvasac, prirodni zacini), voda, repicino ulje, so, beli biber, regulator kiselosti (E450, E451), antioksidans (E316) | 
| Alergeni | Proizvod sadrzi GLUTEN | 
| Neto kolicina | 600.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Pri cuvanju na -18C proizvod upotrebiti do datuma utisnutog na poledjini pakovanja. | 
| Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, 14224 Lajkovac | 
| Zemlja porekla | Hrvatska | 
| Uputsvo za upotrebu | Klasicna pecnica: U pecnici zagrejanoj na 200C zamrznuti proizvod zagrejavati 8-10 minuta. Po potrebi okrenut. Izvaditi i odmah posluziti. Mikrotalasna pecnica: U mikrotalasnoj pecnici zamrznuti proizvod zagrejavati 2.5-3.5 minuta. Moguce je ukljuciti funkciju rostilja za dobijanje res korice. Izvaditi i odmah posluziti. Tiganj: Zamrznuti proizvod zagrejati u tiganju s dovoljno ulja na laganoj do srednje jakoj vatri. Povremeno okrenuti. Nakon 3.5-4 minuta izvaditi i posluziti. | 
| Dodatne informacije | Jednom odmrznuti proizvod vise ne sme zamrzavati. Polupripremljeno delimicno toplotom obradjeno jelo | 
| Energija (kJ) | 926 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 219 | 
| Masti | 8.3 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.1 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 23.3 | 
| od kojih seceri (g) | 1.3 | 
| Proteini (g) | 12.9 | 
| So (g) | 1 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |