 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Punjeni masni biskvit sa mlecnim i kakao krem proizvodom preliven cokoladom | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Masni biskvit 47% (PSENICNO brasno, secer, biljno ulje(suncokretovo), JAJA u prahu, SURUTKA u prahu, sredstvo za dizanje testa natrijum - hidrogen karbonat i amonijum- hidrogen karbonat, so, emulgator SOJIN lecitin). Punjenje 39%: mlecni krem proizvod (secer, biljna mast(palmina), obrano MLEKO u prahu 13%, SURUTKA u prahu, LESNIK, biljno ulje(suncokretovo), emulgator SOJIN lecitin, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca, arome), kakao krem proizvod (secer, biljna mast(palmina), obrano MLEKO u prahu 9%, SURUTKA u prahu, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca 7%, LESNIK 2,5%, biljno ulje(suncokretovo), emulgator: SOJIN lecitin, arome), cokoladni preliv 14% (secer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori: SOJIN LECITIN, E492 i E476, aroma). Cokoladna masa sadrzi min. 47% ukupne suve materije kakao delova. | 
| Alergeni | Moze da sadrzi KIKIRIKI. | 
| Neto kolicina | 250.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15 C do 20 C, na suvom mestu. | 
| Stavlja u promet | : Swisslion d.o.o. Vaska Pope 4, Beograd, P. J. Vrsac, Stepe Stepanovica br. 6, R. Srbija | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Energija (kJ) | 2178 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 521 | 
| Masti | 29 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 60 | 
| od kojih seceri (g) | 41 | 
| Proteini (g) | 5 | 
| So (g) | 0.22 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Punjeni masni biskvit sa mlecnim i kakao krem proizvodom preliven cokoladom | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Masni biskvit 47% (PSENICNO brasno, secer, biljno ulje(suncokretovo), JAJA u prahu, SURUTKA u prahu, sredstvo za dizanje testa natrijum - hidrogen karbonat i amonijum- hidrogen karbonat, so, emulgator SOJIN lecitin). Punjenje 39%: mlecni krem proizvod (secer, biljna mast(palmina), obrano MLEKO u prahu 13%, SURUTKA u prahu, LESNIK, biljno ulje(suncokretovo), emulgator SOJIN lecitin, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca, arome), kakao krem proizvod (secer, biljna mast(palmina), obrano MLEKO u prahu 9%, SURUTKA u prahu, kakao prah sa redukovanim sadrzajem kakao maslaca 7%, LESNIK 2,5%, biljno ulje(suncokretovo), emulgator: SOJIN lecitin, arome), cokoladni preliv 14% (secer, kakao masa, kakao maslac, emulgatori: SOJIN LECITIN, E492 i E476, aroma). Cokoladna masa sadrzi min. 47% ukupne suve materije kakao delova. | 
| Alergeni | Moze da sadrzi KIKIRIKI. | 
| Neto kolicina | 250.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15 C do 20 C, na suvom mestu. | 
| Stavlja u promet | : Swisslion d.o.o. Vaska Pope 4, Beograd, P. J. Vrsac, Stepe Stepanovica br. 6, R. Srbija | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Energija (kJ) | 2178 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 521 | 
| Masti | 29 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 60 | 
| od kojih seceri (g) | 41 | 
| Proteini (g) | 5 | 
| So (g) | 0.22 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |