
| Grupa proizvoda | DELIKATES KARE U OMOTU |
|---|---|
| Spisak sastojaka | meso svinjskog karea 56%, voda, kuhinjska so, PSENICNI skrob, BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, secer, ekstrakt zacina, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
| Neto kolicina | 2.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Vrbas |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Dodatne informacije | Proizvod je u nejestivom omotacu. |
| Energija (kJ) | 290 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 69 |
| Masti | 0.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.3 |
| od kojih seceri (g) | 0.8 |
| Proteini (g) | 14 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | DELIKATES KARE U OMOTU |
|---|---|
| Spisak sastojaka | meso svinjskog karea 56%, voda, kuhinjska so, PSENICNI skrob, BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, secer, ekstrakt zacina, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
| Neto kolicina | 2.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Vrbas |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Dodatne informacije | Proizvod je u nejestivom omotacu. |
| Energija (kJ) | 290 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 69 |
| Masti | 0.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.3 |
| od kojih seceri (g) | 0.8 |
| Proteini (g) | 14 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |