Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: so 33,4%, zacini 27,4% (beli luk u granulama*, mlevena dimljena zacinska paprika* 3,5%, mleveni crni biber*, mlevena slatka zacinska paprika*, cili u prahu*, mlevena ljuta zacinska paprika*), suseno povrce 16,5% (crni luk*, sargarepa*, koren celera*), secer*, morska so 5%, prirodne arome*, psenicni skrob, limunov sok u prahu*. *prirodni sastojci |
Alergeni | Moze da sadrzi MLEKO,JAJA I SOJU. |
Neto kolicina | 20.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
Stavlja u promet | Nestle Adriatic S d.o.o., Zeleznicka 131, 11271 Surcin, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Predlog za pripremu 1 kg grilovanog mesa ili mesa sa rostilja: 1. Zacinite meso (svinjski vrat, krmenadle, snicle debljine oko 1 cm, pileca grudi, pilece batake) sadrzajem iz kesice. Po zelji dodajte 3-4 ka[ike ulja i promesajte/promijesajte 2. Ostavite da odstoji 30 minuta u frizideru 3. Ispecite zacinjeno meso na rostilju uz povremeno okretanje. Vereme/vrijeme potrebno za pecenje mesa je 10-15 minuta. Posluzite toplo |
Energija (kJ) | 877 |
---|---|
Energija (kcal) | 208 |
Masti | 1.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 36.9 |
od kojih seceri (g) | 21 |
Proteini (g) | 5.9 |
So (g) | 38.39 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci: so 33,4%, zacini 27,4% (beli luk u granulama*, mlevena dimljena zacinska paprika* 3,5%, mleveni crni biber*, mlevena slatka zacinska paprika*, cili u prahu*, mlevena ljuta zacinska paprika*), suseno povrce 16,5% (crni luk*, sargarepa*, koren celera*), secer*, morska so 5%, prirodne arome*, psenicni skrob, limunov sok u prahu*. *prirodni sastojci |
Alergeni | Moze da sadrzi MLEKO,JAJA I SOJU. |
Neto kolicina | 20.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
Stavlja u promet | Nestle Adriatic S d.o.o., Zeleznicka 131, 11271 Surcin, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Predlog za pripremu 1 kg grilovanog mesa ili mesa sa rostilja: 1. Zacinite meso (svinjski vrat, krmenadle, snicle debljine oko 1 cm, pileca grudi, pilece batake) sadrzajem iz kesice. Po zelji dodajte 3-4 ka[ike ulja i promesajte/promijesajte 2. Ostavite da odstoji 30 minuta u frizideru 3. Ispecite zacinjeno meso na rostilju uz povremeno okretanje. Vereme/vrijeme potrebno za pecenje mesa je 10-15 minuta. Posluzite toplo |
Energija (kJ) | 877 |
---|---|
Energija (kcal) | 208 |
Masti | 1.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 36.9 |
od kojih seceri (g) | 21 |
Proteini (g) | 5.9 |
So (g) | 38.39 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |