
| Grupa proizvoda | Praskasta smesa sa susenim paradajzom i zacinima za pripremu spageta Milanese |
|---|---|
| Spisak sastojaka | suseno povrce 28% (paradajz u prahu 22%, crni luk), secer, krompirov skrob, glukozni sirup, so 9.4%, palmina mast, zacini 6.2% (beli luk u prahu, mlevena zacinska paprika, list persuna 0.6%, origano list, ruzmarin list), ekstrakt kvasca, kiselina: limunska kiselina, arome |
| Alergeni | Moze da sadrzi GLUTEN, JAJA, MLEKO, SOJU i CELER |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
| Stavlja u promet | Nestle Adriatic S doo Beograd-Surcin, Zeleznicka 131, 11271 Surcin |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | U tiganju na vrelom ulju proprziti 100g komadica sunke i 100g sampinjona naseckanih na cetvrtine. Sadrzaj kesice pomesati sa 300ml i hladne vode i dodati u przene sampinjone i sunku. Sve zajedno kuvati oko 10 minuta. Sluziti zajedno sa kuvanim spagetama. |
| Energija (kJ) | 1523 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 361 |
| Masti | 9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 59 |
| od kojih seceri (g) | 30 |
| Proteini (g) | 8.3 |
| So (g) | 9.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Praskasta smesa sa susenim paradajzom i zacinima za pripremu spageta Milanese |
|---|---|
| Spisak sastojaka | suseno povrce 28% (paradajz u prahu 22%, crni luk), secer, krompirov skrob, glukozni sirup, so 9.4%, palmina mast, zacini 6.2% (beli luk u prahu, mlevena zacinska paprika, list persuna 0.6%, origano list, ruzmarin list), ekstrakt kvasca, kiselina: limunska kiselina, arome |
| Alergeni | Moze da sadrzi GLUTEN, JAJA, MLEKO, SOJU i CELER |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
| Stavlja u promet | Nestle Adriatic S doo Beograd-Surcin, Zeleznicka 131, 11271 Surcin |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | U tiganju na vrelom ulju proprziti 100g komadica sunke i 100g sampinjona naseckanih na cetvrtine. Sadrzaj kesice pomesati sa 300ml i hladne vode i dodati u przene sampinjone i sunku. Sve zajedno kuvati oko 10 minuta. Sluziti zajedno sa kuvanim spagetama. |
| Energija (kJ) | 1523 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 361 |
| Masti | 9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 59 |
| od kojih seceri (g) | 30 |
| Proteini (g) | 8.3 |
| So (g) | 9.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |