Grupa proizvoda | STISNJENA SUNKA U OMOTU |
---|---|
Spisak sastojaka | meso svinjskog buta 55%, voda, PSENICNI skrob, BELANCEVINASTI PROIZVODI OD SOJE, kuhinjska so, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, secer, zacini i ekstrakti zacina, pojacivac arome E 621, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
Alergeni | psenicni skrob, belancevinasti proizvodi od soje |
Neto kolicina | 2.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Vrbas |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Upotrebljivo do: oznaceno na omotacu. |
Dodatne informacije | Pasterizovane konzerve od mesa u komadima.Proizvod je u nejestivom omotacu. |
Energija (kJ) | 285 |
---|---|
Energija (kcal) | 67 |
Masti | 1.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.3 |
od kojih seceri (g) | 0.7 |
Proteini (g) | 13 |
So (g) | 2.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | STISNJENA SUNKA U OMOTU |
---|---|
Spisak sastojaka | meso svinjskog buta 55%, voda, PSENICNI skrob, BELANCEVINASTI PROIZVODI OD SOJE, kuhinjska so, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, secer, zacini i ekstrakti zacina, pojacivac arome E 621, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
Alergeni | psenicni skrob, belancevinasti proizvodi od soje |
Neto kolicina | 2.000 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Vrbas |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Uputsvo za upotrebu | Upotrebljivo do: oznaceno na omotacu. |
Dodatne informacije | Pasterizovane konzerve od mesa u komadima.Proizvod je u nejestivom omotacu. |
Energija (kJ) | 285 |
---|---|
Energija (kcal) | 67 |
Masti | 1.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.3 |
od kojih seceri (g) | 0.7 |
Proteini (g) | 13 |
So (g) | 2.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |