
| Grupa proizvoda | Brzo smrznuti proizvod od lisnatog testa sa nadevom visanja. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, nadev visanja 30% (visnje 71%, secer, modifikovani skrob), margarin 16% (delimicno hidrogenizovano palmino ulje, palmino ulje, voda, suncokretovo ulje, emulgatori (mono-i digliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin), so, kiseline (mlecna i limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat), aroma, boja (E160a)), voda, so, secer, sredstvo protiv zgrudnjavanja (kalcijum-karbonat), kompleks enzima, antioksidans (askorbinska kiselina), emulgator (estri mono- i diacetil vinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina). |
| Alergeni | PSENICNO brasno. |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18°C ili niza u svim fazama distribucije proizvoda u maloprodajnim i veleprodajnim objektima. |
| Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | NACIN PRIPREME:U prethodno zagrejanu pecnicu na 250 C staviti smrznute po zelji razmucenim jajetom premazane pite. Zatim smanjiti temperaturu pecnice na 200 - 225 C i peci 25 – 30 minuta. Pecene pite posuti prah secerom zamirisanim vanilom. Uputstvo za pripremu koristite informativno i pripremu prilagodite rerni u Vasem domacinstvu. IZGLED:Komadi testa sa visnjama, pojedinacno smrznuti, bez snega i leda. BOJA:Karakteristicna boja nepecenog testa. UKUS:Karakteristican za proizvod od testa sa visnjama. MIRIS:Karakteristican za proizvode testa. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja prhko testo sa velikim brojem listova, nadeven visnjama. |
| Energija (kJ) | 1226 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 292 |
| Masti | 13.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 38.5 |
| od kojih seceri (g) | 10.3 |
| Proteini (g) | 3.8 |
| So (g) | 0.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Brzo smrznuti proizvod od lisnatog testa sa nadevom visanja. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, nadev visanja 30% (visnje 71%, secer, modifikovani skrob), margarin 16% (delimicno hidrogenizovano palmino ulje, palmino ulje, voda, suncokretovo ulje, emulgatori (mono-i digliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin), so, kiseline (mlecna i limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat), aroma, boja (E160a)), voda, so, secer, sredstvo protiv zgrudnjavanja (kalcijum-karbonat), kompleks enzima, antioksidans (askorbinska kiselina), emulgator (estri mono- i diacetil vinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina). |
| Alergeni | PSENICNO brasno. |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18°C ili niza u svim fazama distribucije proizvoda u maloprodajnim i veleprodajnim objektima. |
| Stavlja u promet | FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | NACIN PRIPREME:U prethodno zagrejanu pecnicu na 250 C staviti smrznute po zelji razmucenim jajetom premazane pite. Zatim smanjiti temperaturu pecnice na 200 - 225 C i peci 25 – 30 minuta. Pecene pite posuti prah secerom zamirisanim vanilom. Uputstvo za pripremu koristite informativno i pripremu prilagodite rerni u Vasem domacinstvu. IZGLED:Komadi testa sa visnjama, pojedinacno smrznuti, bez snega i leda. BOJA:Karakteristicna boja nepecenog testa. UKUS:Karakteristican za proizvod od testa sa visnjama. MIRIS:Karakteristican za proizvode testa. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja prhko testo sa velikim brojem listova, nadeven visnjama. |
| Energija (kJ) | 1226 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 292 |
| Masti | 13.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 38.5 |
| od kojih seceri (g) | 10.3 |
| Proteini (g) | 3.8 |
| So (g) | 0.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |