
| Grupa proizvoda | Kasasti organski sok od voca i povrca,od organske jabuke,organske breskve i organske sargarepe sa do |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Organski vocni sok od koncentrisanog vocnog soka jabuke 67%,organska kasa breskve 22%,organska kasa sargarepe 11%,vitamin C(L-askorbinska kiselina). |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | l |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na cistom,hladnom i suvom mestu.Nakon otvarnja cuvati u frizideru i upotrebiti u roku od 3 dana. |
| Stavlja u promet | D.O.O.Nectar,Novosadksi put 9,21400 Backa Palanka,Srbija,tel:+381 21 750 115,www.nectar.rs,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Delimicno proizveden od koncentrisanog organskog vocnog soka jabuke.Izvor vitamina C.Sadrzaj voca i povrca:100%.Pasterizovano.Pre upotrebe promuckati. |
| Energija (kJ) | 156 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 37 |
| Ugljeni hidrati (g) | 8.6 |
| od kojih seceri (g) | 8 |
| Proteini (g) | 0.3 |
| So (g) | 0.03 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Kasasti organski sok od voca i povrca,od organske jabuke,organske breskve i organske sargarepe sa do |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Organski vocni sok od koncentrisanog vocnog soka jabuke 67%,organska kasa breskve 22%,organska kasa sargarepe 11%,vitamin C(L-askorbinska kiselina). |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | l |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na cistom,hladnom i suvom mestu.Nakon otvarnja cuvati u frizideru i upotrebiti u roku od 3 dana. |
| Stavlja u promet | D.O.O.Nectar,Novosadksi put 9,21400 Backa Palanka,Srbija,tel:+381 21 750 115,www.nectar.rs,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Delimicno proizveden od koncentrisanog organskog vocnog soka jabuke.Izvor vitamina C.Sadrzaj voca i povrca:100%.Pasterizovano.Pre upotrebe promuckati. |
| Energija (kJ) | 156 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 37 |
| Ugljeni hidrati (g) | 8.6 |
| od kojih seceri (g) | 8 |
| Proteini (g) | 0.3 |
| So (g) | 0.03 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |