
| Grupa proizvoda | Oljusteno zito. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Proso oljusteno.Moguce je prisustvo GLUTENA u tragovima. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 250.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu,na sobnoj temperaturi,bez direktnog uticaja sunceve svetlosti. |
| Stavlja u promet | Uvozi,pakuje i distribuira:Lucar d.o.o. Novi Sad,Milenka Grcica 8,Republika Srbija.tel/fax:021 65 12 282 ,www.lucardoo.co.rs . |
| Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu:1 solju prebranog i opranog organskog prosa sipati u posudu,preliti sa 3 solje vode,posoliti morskom solju,dodati vrlo malo biljnog ulja i kuvati dok voda ne prokljuca.Zatim smanjiti temperaturu i na laganoj vatri kuvati poklopljeno oko 15 min.Kad sva voda ispari,proso rastresti drvenim stapicem,da bi zrna ostala cela.Ostaviti otklopljeno da se prohladi. |

| Grupa proizvoda | Oljusteno zito. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Proso oljusteno.Moguce je prisustvo GLUTENA u tragovima. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 250.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu,na sobnoj temperaturi,bez direktnog uticaja sunceve svetlosti. |
| Stavlja u promet | Uvozi,pakuje i distribuira:Lucar d.o.o. Novi Sad,Milenka Grcica 8,Republika Srbija.tel/fax:021 65 12 282 ,www.lucardoo.co.rs . |
| Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu:1 solju prebranog i opranog organskog prosa sipati u posudu,preliti sa 3 solje vode,posoliti morskom solju,dodati vrlo malo biljnog ulja i kuvati dok voda ne prokljuca.Zatim smanjiti temperaturu i na laganoj vatri kuvati poklopljeno oko 15 min.Kad sva voda ispari,proso rastresti drvenim stapicem,da bi zrna ostala cela.Ostaviti otklopljeno da se prohladi. |