
| Spisak sastojaka | Mlecna cokolada min 75 % (secer, kakao maslac, punomasno MLEKO u prahu, kakao masa, emulgator SOJIN lecitin, prirodna aroma vanile. Ukupna suva materija kakao delova min 33 %), peceni LESNIK min 13 %, hidrogenizovana biljna mast. Proizvod sadrzi alergene lesnik, mleko i SOJIN lecitin. |
|---|---|
| Alergeni | MLEKO, SOJIN LECITIN, LESNIK, tragovi JEZGRASTOG VOCA i KIKIRIKIJA. |
| Neto kolicina | 135.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Ne izlagati toploti i suncu. Cuvati na temperaturi od 15-20°C, na suvom mestu. |
| Stavlja u promet | ART IVAL d.o.o., Auto put 20, Beograd, Republika Srbija, www.artival.rs |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 2534 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 610 |
| Masti | 44.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 44.5 |
| Proteini (g) | 7.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Spisak sastojaka | Mlecna cokolada min 75 % (secer, kakao maslac, punomasno MLEKO u prahu, kakao masa, emulgator SOJIN lecitin, prirodna aroma vanile. Ukupna suva materija kakao delova min 33 %), peceni LESNIK min 13 %, hidrogenizovana biljna mast. Proizvod sadrzi alergene lesnik, mleko i SOJIN lecitin. |
|---|---|
| Alergeni | MLEKO, SOJIN LECITIN, LESNIK, tragovi JEZGRASTOG VOCA i KIKIRIKIJA. |
| Neto kolicina | 135.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Ne izlagati toploti i suncu. Cuvati na temperaturi od 15-20°C, na suvom mestu. |
| Stavlja u promet | ART IVAL d.o.o., Auto put 20, Beograd, Republika Srbija, www.artival.rs |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 2534 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 610 |
| Masti | 44.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 44.5 |
| Proteini (g) | 7.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |