
| Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos/voda, kecap(CELER), povrce(paprika, mrkva, crni luk), suncokretovo ulje, PSENICNO brasno, koncentrat paradajza, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina(celer), sirce, svinjsko meso, puzic testenina(GLUTEN)15%, voda, povrce(crni luk), kuhinjska so, suncokretovo ulje, secer, ekstrakt zacina. |
| Alergeni | CELER, GLUTEN, tragovi JAJA. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 minuta bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. |
| Energija (kJ) | 963 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 229 |
| Masti | 7.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 35.2 |
| Proteini (g) | 5.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Sterilisana jela sa mesom u konzervi. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sos/voda, kecap(CELER), povrce(paprika, mrkva, crni luk), suncokretovo ulje, PSENICNO brasno, koncentrat paradajza, kuhinjska so, zacini i ekstrakti zacina(celer), sirce, svinjsko meso, puzic testenina(GLUTEN)15%, voda, povrce(crni luk), kuhinjska so, suncokretovo ulje, secer, ekstrakt zacina. |
| Alergeni | CELER, GLUTEN, tragovi JAJA. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do 25 stepeni. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa, Kulski put 26, Vrbas. Tel: +381 21 7953 630 |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Nacin koriscenja: Zatvorenu posudu zagrevati u vreloj vodi 10 minuta bez kljucanja, a nakon toga jelo je spremno za upotrebu. |
| Energija (kJ) | 963 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 229 |
| Masti | 7.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 35.2 |
| Proteini (g) | 5.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |