
| Grupa proizvoda | Keks sa ukusom kokosa i kakao prelivom. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, secer, biljna mast (palmina), potpuno hidrogenizovana biljna mast (palmina), kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti (5%), invertni secerni sirup, kokosovo brasno (0,7%), glukozni sirup, sredstva za dizanje testa (E503, E500), arome, emulgatori (SOJIN lecitin, E476), kuhinjska so, limunska kiselina. |
| Alergeni | PSENICNO brasno, SOJIN lecitin, tragovi JEZGRASTOG VOCA, MLEKA, SUSAMA i JAJA. |
| Neto kolicina | 220.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | Soko Stark d.o.o. Beograd, Bulevar Peka Dapcevica 29, 11010 Beograd, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 2039 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 487 |
| Masti | 21.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 15.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 63.8 |
| od kojih seceri (g) | 28.7 |
| Proteini (g) | 7.2 |
| So (g) | 0.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Keks sa ukusom kokosa i kakao prelivom. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno, secer, biljna mast (palmina), potpuno hidrogenizovana biljna mast (palmina), kakao prah sa redukovanim sadrzajem masti (5%), invertni secerni sirup, kokosovo brasno (0,7%), glukozni sirup, sredstva za dizanje testa (E503, E500), arome, emulgatori (SOJIN lecitin, E476), kuhinjska so, limunska kiselina. |
| Alergeni | PSENICNO brasno, SOJIN lecitin, tragovi JEZGRASTOG VOCA, MLEKA, SUSAMA i JAJA. |
| Neto kolicina | 220.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | Soko Stark d.o.o. Beograd, Bulevar Peka Dapcevica 29, 11010 Beograd, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 2039 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 487 |
| Masti | 21.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 15.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 63.8 |
| od kojih seceri (g) | 28.7 |
| Proteini (g) | 7.2 |
| So (g) | 0.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |