
| Grupa proizvoda | BISKVIT SA VOCNIM ZELEOM (39 %) PRELIVEN COKOLADOM (18 %) |
|---|---|
| Spisak sastojaka | secer, PSENICNO brasno, glukozni sirup, sveza JAJA, kakao-prah sa redukovanim sadrzajem kakao-maslaca, kakao maslac, biljna mast (palmina, shea), biljno ulje (suncokretovo), humektant: glicerol; sredstvo za zeliranje: pektin; kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa: dinatrijum-difosfat, natrijum-hidrogenkarbonat, amonijum-hidrogenkarbonat; limunska kiselina, vocni sok od visnje (0.6 %), regulator kiselosti: trinatrijum citrat; boja: E172; konzervans: kalijum sorbat; koncentrisani sok od cvekle, arome, emulgator: SOJIN lecitin, E476. Cokolada sadrzi: min 46 % ukupne suve materije kakao-delova. |
| Alergeni | COKOLADA SADRZI BILJNU MAST KAO DODATAK KAKAO-MASLACU. MOZE DA SADRZI TRAGOVE JEZGRASTOG VOCA I MLEKA. |
| Neto kolicina | 155.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu, dalje od jake svetlosti. |
| Stavlja u promet | Jaffa.d.o.o. Crvenka, Ul.Marsala Tita br.245, 25220 Crvenka, Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1518 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 359 |
| Masti | 8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 68 |
| od kojih seceri (g) | 47 |
| Proteini (g) | 4.5 |
| So (g) | 0.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | BISKVIT SA VOCNIM ZELEOM (39 %) PRELIVEN COKOLADOM (18 %) |
|---|---|
| Spisak sastojaka | secer, PSENICNO brasno, glukozni sirup, sveza JAJA, kakao-prah sa redukovanim sadrzajem kakao-maslaca, kakao maslac, biljna mast (palmina, shea), biljno ulje (suncokretovo), humektant: glicerol; sredstvo za zeliranje: pektin; kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa: dinatrijum-difosfat, natrijum-hidrogenkarbonat, amonijum-hidrogenkarbonat; limunska kiselina, vocni sok od visnje (0.6 %), regulator kiselosti: trinatrijum citrat; boja: E172; konzervans: kalijum sorbat; koncentrisani sok od cvekle, arome, emulgator: SOJIN lecitin, E476. Cokolada sadrzi: min 46 % ukupne suve materije kakao-delova. |
| Alergeni | COKOLADA SADRZI BILJNU MAST KAO DODATAK KAKAO-MASLACU. MOZE DA SADRZI TRAGOVE JEZGRASTOG VOCA I MLEKA. |
| Neto kolicina | 155.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu, dalje od jake svetlosti. |
| Stavlja u promet | Jaffa.d.o.o. Crvenka, Ul.Marsala Tita br.245, 25220 Crvenka, Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1518 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 359 |
| Masti | 8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 68 |
| od kojih seceri (g) | 47 |
| Proteini (g) | 4.5 |
| So (g) | 0.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |