-25%

| Grupa proizvoda | Praskasta smesa sa zacinima i sirom u prahu za pripremu spageta Carbonara |
|---|---|
| Spisak sastojaka | skrob,PSENICNO brasno,mesavina SIREVA u prahu 14%,so 10%,zacini 9%(crni luk u prahu, beli luk u prahu, list persuna 1,8%, mleveni biber, suseni vlasac,muskatni orah, kurkuma u prahu), arome (sadrzi MLEKO), glukozni sirup, ekstrakt kvasca, suncokretovo ulje, ZUMANCE u prahu, SURUTKA u prahu, aroma dima, kiselina: limunska kiselina |
| Alergeni | Moze da sadrzi CELER i SOJU |
| Neto kolicina | 34.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
| Stavlja u promet | Nestle Adriatic S d.o.o., Zeleznicka 131, 11271 Surcin, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Isprziti 180g tanko isecenih komadica sunke na puteru. Sadrzaj kesice rastvoriti u 200 ml pavlake za kuvanje, 200 ml mleka, 100 ml vode pa posuti preko ispecene sunke i dobro promesati. Zagrejati do kljucanja i kuvati zajedno 3-4 minuta uz mesanje. Servirati uz skuvane spagete. |
| Energija (kJ) | 1510 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 360 |
| Masti | 10 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 53 |
| od kojih seceri (g) | 3 |
| Proteini (g) | 11 |
| So (g) | 11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-25%

| Grupa proizvoda | Praskasta smesa sa zacinima i sirom u prahu za pripremu spageta Carbonara |
|---|---|
| Spisak sastojaka | skrob,PSENICNO brasno,mesavina SIREVA u prahu 14%,so 10%,zacini 9%(crni luk u prahu, beli luk u prahu, list persuna 1,8%, mleveni biber, suseni vlasac,muskatni orah, kurkuma u prahu), arome (sadrzi MLEKO), glukozni sirup, ekstrakt kvasca, suncokretovo ulje, ZUMANCE u prahu, SURUTKA u prahu, aroma dima, kiselina: limunska kiselina |
| Alergeni | Moze da sadrzi CELER i SOJU |
| Neto kolicina | 34.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu |
| Stavlja u promet | Nestle Adriatic S d.o.o., Zeleznicka 131, 11271 Surcin, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Isprziti 180g tanko isecenih komadica sunke na puteru. Sadrzaj kesice rastvoriti u 200 ml pavlake za kuvanje, 200 ml mleka, 100 ml vode pa posuti preko ispecene sunke i dobro promesati. Zagrejati do kljucanja i kuvati zajedno 3-4 minuta uz mesanje. Servirati uz skuvane spagete. |
| Energija (kJ) | 1510 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 360 |
| Masti | 10 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 53 |
| od kojih seceri (g) | 3 |
| Proteini (g) | 11 |
| So (g) | 11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |