
| Grupa proizvoda | Grubo usitnjene barene kobasice.Vakuumirani proizvod. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: svinjsko meso 41%, voda, masno tkivo, vezivno tkivo, iznutrice (svinjski zeludac), BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE,kuhinjska so, kukuruzni skrob, zacini i ekstrakti zacina, stabilizatori E450, E 451, E 452, belancevinasti proizvodi od krvi, secer, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove GLUTENA. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 958 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 231 |
| Masti | 18 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.4 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Proteini (g) | 15 |
| So (g) | 2.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Grubo usitnjene barene kobasice.Vakuumirani proizvod. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: svinjsko meso 41%, voda, masno tkivo, vezivno tkivo, iznutrice (svinjski zeludac), BELANCEVINASTI proizvodi od SOJE,kuhinjska so, kukuruzni skrob, zacini i ekstrakti zacina, stabilizatori E450, E 451, E 452, belancevinasti proizvodi od krvi, secer, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove GLUTENA. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | Proizvodjac: CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Sediste proizvodjaca: VRBAS. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 958 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 231 |
| Masti | 18 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.4 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Proteini (g) | 15 |
| So (g) | 2.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |