-29%

| Grupa proizvoda | Kvalitetno polusuvo penusavo vino. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Vino, sulfiti |
| Alergeni | Sadrzi:SULFITE I SUMPOR-DIOKSID. |
| Neto kolicina | 0.750 |
| Jedinica mere | l |
| Uslovi cuvanja | Na sobnoj temperaturi |
| Stavlja u promet | CELJSKE MESNINE Z DEZELE DOO AUTOPUT BEOGRAD NOVI SAD 100B ZEMUN BEOGRAD |
| Zemlja porekla | Slovenija |
| Uputsvo za upotrebu | Temperatura serviranja: 6-8 C. |
| Dodatne informacije | Kvalitetno polusuvo penusavo vino, proizvedeno po tankovskoj metodi - metoda charmat. Alkohol:11.18% Vol |
| Energija (kJ) | 322 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 77 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.8 |
| od kojih seceri (g) | 3.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-29%

| Grupa proizvoda | Kvalitetno polusuvo penusavo vino. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Vino, sulfiti |
| Alergeni | Sadrzi:SULFITE I SUMPOR-DIOKSID. |
| Neto kolicina | 0.750 |
| Jedinica mere | l |
| Uslovi cuvanja | Na sobnoj temperaturi |
| Stavlja u promet | CELJSKE MESNINE Z DEZELE DOO AUTOPUT BEOGRAD NOVI SAD 100B ZEMUN BEOGRAD |
| Zemlja porekla | Slovenija |
| Uputsvo za upotrebu | Temperatura serviranja: 6-8 C. |
| Dodatne informacije | Kvalitetno polusuvo penusavo vino, proizvedeno po tankovskoj metodi - metoda charmat. Alkohol:11.18% Vol |
| Energija (kJ) | 322 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 77 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.8 |
| od kojih seceri (g) | 3.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |