Grupa proizvoda | Kvalitetno polusuvo penusavo vino. |
---|---|
Spisak sastojaka | Vino, sulfiti |
Alergeni | Sadrzi:SULFITE I SUMPOR-DIOKSID. |
Neto kolicina | 0.750 |
Jedinica mere | l |
Uslovi cuvanja | Na sobnoj temperaturi |
Stavlja u promet | CELJSKE MESNINE Z DEZELE DOO AUTOPUT BEOGRAD NOVI SAD 100B ZEMUN BEOGRAD |
Zemlja porekla | Slovenija |
Uputsvo za upotrebu | Temperatura serviranja: 6-8 C. |
Dodatne informacije | Kvalitetno polusuvo penusavo vino, proizvedeno po tankovskoj metodi - metoda charmat. Alkohol:11.18% Vol |
Energija (kJ) | 322 |
---|---|
Energija (kcal) | 77 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.8 |
od kojih seceri (g) | 3.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Kvalitetno polusuvo penusavo vino. |
---|---|
Spisak sastojaka | Vino, sulfiti |
Alergeni | Sadrzi:SULFITE I SUMPOR-DIOKSID. |
Neto kolicina | 0.750 |
Jedinica mere | l |
Uslovi cuvanja | Na sobnoj temperaturi |
Stavlja u promet | CELJSKE MESNINE Z DEZELE DOO AUTOPUT BEOGRAD NOVI SAD 100B ZEMUN BEOGRAD |
Zemlja porekla | Slovenija |
Uputsvo za upotrebu | Temperatura serviranja: 6-8 C. |
Dodatne informacije | Kvalitetno polusuvo penusavo vino, proizvedeno po tankovskoj metodi - metoda charmat. Alkohol:11.18% Vol |
Energija (kJ) | 322 |
---|---|
Energija (kcal) | 77 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.8 |
od kojih seceri (g) | 3.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |