Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, cvrsto masno tkivo, so, zacini,dekstroza, secer, ekstrakti zacina, vlakna krompira, antioksidans: E316;konzervans E250; starter kulture, boja: E120; arome dima. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 118g svezeg svinjskog mesa. |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0C do +15C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Uputsvo za upotrebu | Omotac proizvoda nije jestiv. |
Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac proizvoda nije jestiv. |
Energija (kJ) | 1792 |
---|---|
Energija (kcal) | 433 |
Masti | 38 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 1 |
od kojih seceri (g) | 1 |
Proteini (g) | 21 |
So (g) | 4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, cvrsto masno tkivo, so, zacini,dekstroza, secer, ekstrakti zacina, vlakna krompira, antioksidans: E316;konzervans E250; starter kulture, boja: E120; arome dima. 100g proizvoda dobijeno susenjem iz 118g svezeg svinjskog mesa. |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0C do +15C. |
Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Uputsvo za upotrebu | Omotac proizvoda nije jestiv. |
Dodatne informacije | Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. Omotac proizvoda nije jestiv. |
Energija (kJ) | 1792 |
---|---|
Energija (kcal) | 433 |
Masti | 38 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 1 |
od kojih seceri (g) | 1 |
Proteini (g) | 21 |
So (g) | 4 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |