
| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, cvrsto masno tkivo, govedje meso I kategorije, so, dekstroza, secer, zacini, pojacivac ukusa: E621; ekstrakti zacina; antioksidansi: E301 i E 316; konzervans: E250; starter kulture.100g proizvoda dobijeno susenjem iz 120g svinjskog i govedjeg mesa. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od oC do +15C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univercka Paexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Balanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1808 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 437 |
| Masti | 38 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 24 |
| So (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana suva kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko meso I i II kategorije, cvrsto masno tkivo, govedje meso I kategorije, so, dekstroza, secer, zacini, pojacivac ukusa: E621; ekstrakti zacina; antioksidansi: E301 i E 316; konzervans: E250; starter kulture.100g proizvoda dobijeno susenjem iz 120g svinjskog i govedjeg mesa. |
| Alergeni | Proizvod moze da sadrzi: psenicu, soju, celer, mleko i slacicu. Sadrzaj proteina mesa najmanje 20%. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od oC do +15C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univercka Paexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Balanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Omotac proizvoda nije jestiv. |
| Energija (kJ) | 1808 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 437 |
| Masti | 38 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 24 |
| So (g) | 3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |