
| Grupa proizvoda | Sveze meso |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjski vrat sa kostima, II kategorija. |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +4°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi. |

| Grupa proizvoda | Sveze meso |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjski vrat sa kostima, II kategorija. |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +4°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Pakovano u zastitnoj atmosferi. |