
| Grupa proizvoda | SPECIJAL SUNKA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: meso svinjskog buta 58%, voda, kuhinjska so, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, BELANCEVINASTI PROIZVODI OD SOJE, secer, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove glutena. |
| Neto kolicina | 4.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Vrbas |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Najbolje upotrebiti do:oznaceno na dodatnoj etiketi. |
| Energija (kJ) | 266 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 63 |
| Masti | 0.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
| od kojih seceri (g) | 0.4 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 2.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | SPECIJAL SUNKA |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci: meso svinjskog buta 58%, voda, kuhinjska so, stabilizatori E 407a, E 450, E 451, E 452, BELANCEVINASTI PROIZVODI OD SOJE, secer, antioksidans E 300, konzervans E 250. |
| Alergeni | Moze da sadrzi tragove glutena. |
| Neto kolicina | 4.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 do 4˚C. |
| Stavlja u promet | CARNEX d.o.o. Industrija mesa Vrbas, ul. Kulski put 26, tel: +381 21 7953 630. Vrbas |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Uputsvo za upotrebu | Najbolje upotrebiti do:oznaceno na dodatnoj etiketi. |
| Energija (kJ) | 266 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 63 |
| Masti | 0.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
| od kojih seceri (g) | 0.4 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 2.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |