-13%

| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovana PAVLAKA sa 20% MLECNE masti, jogurtna kultura. |
| Neto kolicina | 0.700 |
| Jedinica mere | l |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 842 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 204 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 2.5 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-13%

| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovana PAVLAKA sa 20% MLECNE masti, jogurtna kultura. |
| Neto kolicina | 0.700 |
| Jedinica mere | l |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 842 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 204 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 2.5 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |