Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovana PAVLAKA sa 20% MLECNE masti, jogurtna kultura. |
Neto kolicina | 0.700 |
Jedinica mere | l |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 842 |
---|---|
Energija (kcal) | 204 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
od kojih seceri (g) | 3.5 |
Proteini (g) | 2.5 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom |
---|---|
Spisak sastojaka | Sastojci:Pasterizovana PAVLAKA sa 20% MLECNE masti, jogurtna kultura. |
Neto kolicina | 0.700 |
Jedinica mere | l |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 842 |
---|---|
Energija (kcal) | 204 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
od kojih seceri (g) | 3.5 |
Proteini (g) | 2.5 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |