
| Grupa proizvoda | Panirani proizvod od ribe, delimicno przen i smrznut. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Usitnjeno meso RIBE 57%, masa za paniranje (hlebne mrvice (PSENICNO brasno, voda, kvasac, so, kurkuma), voda, PSENICNO brasno, skrob, so), suncokretovo ulje. |
| Alergeni | PSENICNO brasno,RIBA. |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
| Stavlja u promet | Za Frikom: FRoSTA AG, Am Lunedeich 116, D-27572 Bremerhaven, Deutschland. |
| Zemlja porekla | Nemacka. |
| Dodatne informacije | IZGLED:Delimicno przeno, smrznuto, meso oslica u obliku stapica, pojedinacni komadi oblozeni karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso oslica UKUS:Karakteristican za oslic i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo stapica od ribe socan i mek. |
| Energija (kJ) | 954 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 228 |
| Masti | 10.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 19.5 |
| od kojih seceri (g) | 0.9 |
| Proteini (g) | 12.9 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Panirani proizvod od ribe, delimicno przen i smrznut. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Usitnjeno meso RIBE 57%, masa za paniranje (hlebne mrvice (PSENICNO brasno, voda, kvasac, so, kurkuma), voda, PSENICNO brasno, skrob, so), suncokretovo ulje. |
| Alergeni | PSENICNO brasno,RIBA. |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
| Stavlja u promet | Za Frikom: FRoSTA AG, Am Lunedeich 116, D-27572 Bremerhaven, Deutschland. |
| Zemlja porekla | Nemacka. |
| Dodatne informacije | IZGLED:Delimicno przeno, smrznuto, meso oslica u obliku stapica, pojedinacni komadi oblozeni karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso oslica UKUS:Karakteristican za oslic i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo stapica od ribe socan i mek. |
| Energija (kJ) | 954 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 228 |
| Masti | 10.7 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 19.5 |
| od kojih seceri (g) | 0.9 |
| Proteini (g) | 12.9 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |