Grupa proizvoda | Panirani proizvod od ribe, delimicno przen i smrznut. |
---|---|
Spisak sastojaka | Usitnjeno meso RIBE 57%, masa za paniranje (hlebne mrvice (PSENICNO brasno, voda, kvasac, so, kurkuma), voda, PSENICNO brasno, skrob, so), suncokretovo ulje. |
Alergeni | PSENICNO brasno,RIBA. |
Neto kolicina | 300.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | Za Frikom: FRoSTA AG, Am Lunedeich 116, D-27572 Bremerhaven, Deutschland. |
Zemlja porekla | Nemacka. |
Dodatne informacije | IZGLED:Delimicno przeno, smrznuto, meso oslica u obliku stapica, pojedinacni komadi oblozeni karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso oslica UKUS:Karakteristican za oslic i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo stapica od ribe socan i mek. |
Energija (kJ) | 954 |
---|---|
Energija (kcal) | 228 |
Masti | 10.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 19.5 |
od kojih seceri (g) | 0.9 |
Proteini (g) | 12.9 |
So (g) | 1.3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Panirani proizvod od ribe, delimicno przen i smrznut. |
---|---|
Spisak sastojaka | Usitnjeno meso RIBE 57%, masa za paniranje (hlebne mrvice (PSENICNO brasno, voda, kvasac, so, kurkuma), voda, PSENICNO brasno, skrob, so), suncokretovo ulje. |
Alergeni | PSENICNO brasno,RIBA. |
Neto kolicina | 300.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | Za Frikom: FRoSTA AG, Am Lunedeich 116, D-27572 Bremerhaven, Deutschland. |
Zemlja porekla | Nemacka. |
Dodatne informacije | IZGLED:Delimicno przeno, smrznuto, meso oslica u obliku stapica, pojedinacni komadi oblozeni karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso oslica UKUS:Karakteristican za oslic i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo stapica od ribe socan i mek. |
Energija (kJ) | 954 |
---|---|
Energija (kcal) | 228 |
Masti | 10.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 19.5 |
od kojih seceri (g) | 0.9 |
Proteini (g) | 12.9 |
So (g) | 1.3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |