
| Grupa proizvoda | Sos priprema za Bolognese. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Paradajz pire 40,9%, voda, koncentrat paradajza 14%, luk, suncokretovo ulje, sargarepa 3,5%, so, arome, secer, bosiljak 0,2%, beli luk. Suva materija 16%. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Stavlja u promet | Barilla G.& R. Fratelli S. p. A., Via Mantova 166, Parma, Italija. Uvoznik i distributer: AWT International d.o.o.Batajnicki drum 283f,11080 Beograd-Zemun, Srbija tel: 011/3304-600 |
| Zemlja porekla | Italija |
| Dodatne informacije | Priprema: Otvoriti teglu, mesajuci zagrejati u vrucoj vodi. Preostali sos cuvati u frizideru najvise 5 dana. |
| Energija (kJ) | 310 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 75 |
| Masti | 4.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 6 |
| Proteini (g) | 1.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Sos priprema za Bolognese. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Paradajz pire 40,9%, voda, koncentrat paradajza 14%, luk, suncokretovo ulje, sargarepa 3,5%, so, arome, secer, bosiljak 0,2%, beli luk. Suva materija 16%. |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Stavlja u promet | Barilla G.& R. Fratelli S. p. A., Via Mantova 166, Parma, Italija. Uvoznik i distributer: AWT International d.o.o.Batajnicki drum 283f,11080 Beograd-Zemun, Srbija tel: 011/3304-600 |
| Zemlja porekla | Italija |
| Dodatne informacije | Priprema: Otvoriti teglu, mesajuci zagrejati u vrucoj vodi. Preostali sos cuvati u frizideru najvise 5 dana. |
| Energija (kJ) | 310 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 75 |
| Masti | 4.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 6 |
| Proteini (g) | 1.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |