
| Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem za govedji gulas |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,kuhinjska so do 17%,mesavina susenog povrca u promenjivim kolicinama min 15% (crni luk,paradajz, CELER),mesavina zacina u promenjivom odnosu do 8.5% (crvena mlevena zacinska paprika,list persuna,crni biber i kum ),pojacivac arome mononatrijum-glutamat do 8%,dekstroza. |
| Alergeni | Moguce prisustvo GLUTENA u tragovima. |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mesti i tmperaturi do 25 C |
| Stavlja u promet | Aroma Zacini d.o.o. Prehrambena industrija Sonje Marinkovic 49, 21410 Futog, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 1068 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 252 |
| Masti | 1.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 51 |
| od kojih seceri (g) | 14 |
| Proteini (g) | 8.2 |
| So (g) | 21 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem za govedji gulas |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,kuhinjska so do 17%,mesavina susenog povrca u promenjivim kolicinama min 15% (crni luk,paradajz, CELER),mesavina zacina u promenjivom odnosu do 8.5% (crvena mlevena zacinska paprika,list persuna,crni biber i kum ),pojacivac arome mononatrijum-glutamat do 8%,dekstroza. |
| Alergeni | Moguce prisustvo GLUTENA u tragovima. |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mesti i tmperaturi do 25 C |
| Stavlja u promet | Aroma Zacini d.o.o. Prehrambena industrija Sonje Marinkovic 49, 21410 Futog, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 1068 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 252 |
| Masti | 1.6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 51 |
| od kojih seceri (g) | 14 |
| Proteini (g) | 8.2 |
| So (g) | 21 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |