Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem za govedji gulas |
---|---|
Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,kuhinjska so do 17%,mesavina susenog povrca u promenjivim kolicinama min 15% (crni luk,paradajz, CELER),mesavina zacina u promenjivom odnosu do 8.5% (crvena mlevena zacinska paprika,list persuna,crni biber i kum ),pojacivac arome mononatrijum-glutamat do 8%,dekstroza. |
Alergeni | Moguce prisustvo GLUTENA u tragovima. |
Neto kolicina | 50.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mesti i tmperaturi do 25 C |
Stavlja u promet | Aroma Zacini d.o.o. Prehrambena industrija Sonje Marinkovic 49, 21410 Futog, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Energija (kJ) | 1068 |
---|---|
Energija (kcal) | 252 |
Masti | 1.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 51 |
od kojih seceri (g) | 14 |
Proteini (g) | 8.2 |
So (g) | 21 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem za govedji gulas |
---|---|
Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob,kuhinjska so do 17%,mesavina susenog povrca u promenjivim kolicinama min 15% (crni luk,paradajz, CELER),mesavina zacina u promenjivom odnosu do 8.5% (crvena mlevena zacinska paprika,list persuna,crni biber i kum ),pojacivac arome mononatrijum-glutamat do 8%,dekstroza. |
Alergeni | Moguce prisustvo GLUTENA u tragovima. |
Neto kolicina | 50.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mesti i tmperaturi do 25 C |
Stavlja u promet | Aroma Zacini d.o.o. Prehrambena industrija Sonje Marinkovic 49, 21410 Futog, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Srbija |
Energija (kJ) | 1068 |
---|---|
Energija (kcal) | 252 |
Masti | 1.6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 51 |
od kojih seceri (g) | 14 |
Proteini (g) | 8.2 |
So (g) | 21 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |