Grupa proizvoda | Smrznuti panirani proizvod od ribe, sastavljen od usitnjenog mesa ribe, delimicno przen i smrznut. |
---|---|
Spisak sastojaka | OSLIC 64%, masa za paniranje (PSENICNO brasno, voda, kvasac, PSENICNI skrob, so i paprika), PSENICNO brasno, so, sredstva za dizanje testa (natrijum-karbonat), secer, stabilizator (trifosfati). |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi:JAJA I MLEKO. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | Za Frikom: P.E.S.L.U. – Centro Industrial Porrino, Pol. Ind. Las Gandaras - Parcela, 9 - Aptdo. 69, 36400 PORRINO PONTEVEDRA, ESPANA. |
Dodatne informacije | IZGLED:Smrznuti odrezak oslica oblozen karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso oslica UKUS:Karakteristican za oslic i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo odreska od ribe socan i mek. |
Energija (kJ) | 477 |
---|---|
Energija (kcal) | 112 |
Masti | 0.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 20.3 |
od kojih seceri (g) | 2 |
So (g) | 0.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Smrznuti panirani proizvod od ribe, sastavljen od usitnjenog mesa ribe, delimicno przen i smrznut. |
---|---|
Spisak sastojaka | OSLIC 64%, masa za paniranje (PSENICNO brasno, voda, kvasac, PSENICNI skrob, so i paprika), PSENICNO brasno, so, sredstva za dizanje testa (natrijum-karbonat), secer, stabilizator (trifosfati). |
Alergeni | Proizvod moze da sadrzi:JAJA I MLEKO. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18oC ili niza u svim fazama distribucije proizvoda. |
Stavlja u promet | Za Frikom: P.E.S.L.U. – Centro Industrial Porrino, Pol. Ind. Las Gandaras - Parcela, 9 - Aptdo. 69, 36400 PORRINO PONTEVEDRA, ESPANA. |
Dodatne informacije | IZGLED:Smrznuti odrezak oslica oblozen karakteristicno zutom panadom. BOJA:Zlatno zuta boja panade na preseku belo do krem meso oslica UKUS:Karakteristican za oslic i prezenu panadu. MIRIS:Karakteristican za proizvode od ribe. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja panada hrskava deo odreska od ribe socan i mek. |
Energija (kJ) | 477 |
---|---|
Energija (kcal) | 112 |
Masti | 0.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 20.3 |
od kojih seceri (g) | 2 |
So (g) | 0.7 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |