Brzo i ukusno rešenje za odlične kolače! ...saznaj više

| Grupa proizvoda | Pecene kore za krempite |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T-500,voda, margarin(biljno ulje(palmino,suncokretovo),voda,emulgatori(mono i digliceridi masnih kiselina,poliglicerolni esteri masnih kiselina,LECITIN),kuhinjska so,konzervans kalijum-sorbat,boja-mesani karoteni,antioksidans-limunska kiselina,aroma),kuhinjska so, secer, sirce, sredstvo protiv zgrudvavanja-kalcijumkarbonat,enzimi,askorbinska kiselina |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu |
| Stavlja u promet | Trivit doo Becej Industrijska bb,21220 Becej Pogon Loznica Prvog Maja bb 15300Loznica,Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 2071 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 495 |
| Masti | 25 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 58 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 8.3 |
| So (g) | 1.35 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
Brzo i ukusno rešenje za odlične kolače! ...saznaj više

| Grupa proizvoda | Pecene kore za krempite |
|---|---|
| Spisak sastojaka | PSENICNO brasno T-500,voda, margarin(biljno ulje(palmino,suncokretovo),voda,emulgatori(mono i digliceridi masnih kiselina,poliglicerolni esteri masnih kiselina,LECITIN),kuhinjska so,konzervans kalijum-sorbat,boja-mesani karoteni,antioksidans-limunska kiselina,aroma),kuhinjska so, secer, sirce, sredstvo protiv zgrudvavanja-kalcijumkarbonat,enzimi,askorbinska kiselina |
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i tamnom mestu |
| Stavlja u promet | Trivit doo Becej Industrijska bb,21220 Becej Pogon Loznica Prvog Maja bb 15300Loznica,Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 2071 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 495 |
| Masti | 25 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 58 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 8.3 |
| So (g) | 1.35 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |