Grupa proizvoda | Mesavina cokoladnih deserata |
---|---|
Spisak sastojaka | secer, kakao buter, kakao masa, PUNOMASNO MLEKO U PRAHU, LESNICI, BADEMI, biljna masnoca, EKSTRA MASNO MLEKO U PRAHU, LAKTOZA, SURUTKA, PAVLAKA U PRAHU, dekstroza, OBRANO MLEKO U PRAHU, kakao sa smanjenim procentom masnoce, emulgator: SOJA LECITIN, fruktoza, glukozni sirup, kafa, sirup invertnog secera, arome, so. Mlecna cokolada punjena kremom lesnika: udeo kakao delova u cokoladi min. 32%. Mlecna cokolada: udeo kakao delova u cokoladi minimum 32%. Mlecna cokolada sa seckanim lesnicima i bademima: udeo kakao delova u cokoladi minimum 32%. Mlecna cokolada punjena praline kremom (krem od mleka, cokolade i lesnika): udeo kakao delova min.32%. Tamna cokolada: udeo kakao delova u cokoladi minimum 45%.Tamna cokolada punjena marcipanom: udeo kakao delova minimum 50%.Tamna cokolada punjena kakao kremom: udeo kakao delova minimum 50%. Bela cokolada i mlecna cokolada sa ukusom kafe: udeo kakao delova u mlecnoj cokoladi minimum 33%, udeo u beloj cokoladi minimum 28%. |
Alergeni | Sve vrste mogu sadrzati MLEKO, LESNIKE, BADEME, KIKIRIKI, drugo JEZGRASTO VOCE i JAJA. |
Neto kolicina | 250.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu |
Stavlja u promet | AUGUST STORCK KG; Berlin, Nemacka |
Zemlja porekla | Uvoznik: Al Grosso doo,Vodovodska 158, Beograd |
Energija (kJ) | 2340 |
---|---|
Energija (kcal) | 562 |
Masti | 36.3 |
Zasićene masne kiseline (g) | 19.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 49.7 |
od kojih seceri (g) | 47.9 |
Proteini (g) | 7.4 |
So (g) | 0.17 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Mesavina cokoladnih deserata |
---|---|
Spisak sastojaka | secer, kakao buter, kakao masa, PUNOMASNO MLEKO U PRAHU, LESNICI, BADEMI, biljna masnoca, EKSTRA MASNO MLEKO U PRAHU, LAKTOZA, SURUTKA, PAVLAKA U PRAHU, dekstroza, OBRANO MLEKO U PRAHU, kakao sa smanjenim procentom masnoce, emulgator: SOJA LECITIN, fruktoza, glukozni sirup, kafa, sirup invertnog secera, arome, so. Mlecna cokolada punjena kremom lesnika: udeo kakao delova u cokoladi min. 32%. Mlecna cokolada: udeo kakao delova u cokoladi minimum 32%. Mlecna cokolada sa seckanim lesnicima i bademima: udeo kakao delova u cokoladi minimum 32%. Mlecna cokolada punjena praline kremom (krem od mleka, cokolade i lesnika): udeo kakao delova min.32%. Tamna cokolada: udeo kakao delova u cokoladi minimum 45%.Tamna cokolada punjena marcipanom: udeo kakao delova minimum 50%.Tamna cokolada punjena kakao kremom: udeo kakao delova minimum 50%. Bela cokolada i mlecna cokolada sa ukusom kafe: udeo kakao delova u mlecnoj cokoladi minimum 33%, udeo u beloj cokoladi minimum 28%. |
Alergeni | Sve vrste mogu sadrzati MLEKO, LESNIKE, BADEME, KIKIRIKI, drugo JEZGRASTO VOCE i JAJA. |
Neto kolicina | 250.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu |
Stavlja u promet | AUGUST STORCK KG; Berlin, Nemacka |
Zemlja porekla | Uvoznik: Al Grosso doo,Vodovodska 158, Beograd |
Energija (kJ) | 2340 |
---|---|
Energija (kcal) | 562 |
Masti | 36.3 |
Zasićene masne kiseline (g) | 19.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 49.7 |
od kojih seceri (g) | 47.9 |
Proteini (g) | 7.4 |
So (g) | 0.17 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |