
| Grupa proizvoda | DODATAK JELIMA SA POVRCEM ZA RIBU |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kuhinjska so do 55%, suseno povrce do 18% (pastrnak, mrkva, CELER, crni luk), pojacivac arome mononatrijum-glutaminat do 14%, zacini do 7% (crvena mlevena zacinska paprika slatka, kari mesavina zacina, beli luk u prahu, list persuna, crni biber, list celer), dekstroza, kukuruzni skrob, limunska kiselina, boja (riboflavin E101, 33mg/100g). |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | AROMA ZACINI d.o.o. Prehrambena industrija Sonje Marinkovic 49, 21410 Futog |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 630 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 149 |
| Masti | 1.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 21 |
| od kojih seceri (g) | 10 |
| Proteini (g) | 9.9 |
| So (g) | 54 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | DODATAK JELIMA SA POVRCEM ZA RIBU |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kuhinjska so do 55%, suseno povrce do 18% (pastrnak, mrkva, CELER, crni luk), pojacivac arome mononatrijum-glutaminat do 14%, zacini do 7% (crvena mlevena zacinska paprika slatka, kari mesavina zacina, beli luk u prahu, list persuna, crni biber, list celer), dekstroza, kukuruzni skrob, limunska kiselina, boja (riboflavin E101, 33mg/100g). |
| Neto kolicina | 50.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | AROMA ZACINI d.o.o. Prehrambena industrija Sonje Marinkovic 49, 21410 Futog |
| Zemlja porekla | Srbija |
| Energija (kJ) | 630 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 149 |
| Masti | 1.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
| Ugljeni hidrati (g) | 21 |
| od kojih seceri (g) | 10 |
| Proteini (g) | 9.9 |
| So (g) | 54 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |