
| Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem za sarmu. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kuhinjska so do 27%,suseno povrce do 12%(crni luk,persun,mrkva),JAJE u prahu,zacini do 6%(crvena mlevena zacinska paprika slatka,biber crni mleveni,persun list),pojacivac arome E621 do 6%,kukuruzni skrob. |
| Alergeni | JAJA u prahu. |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu i temperaturi do 25°C. |
| Stavlja u promet | AROMA ZACINI d.o.o. Prehrambena industrija,Sonje Marinkovic 49,21410 futog,Republika Srbija. www.aromazacini.com . |
| Dodatne informacije | sadrzaj kesice preliti sa 100ml mlake vode,izmesati.Pripremljenoj mesavini dodati 500g mlevenog mesa i 100g pirinca,sve dobro imesati.Masa se moze upotrebitit za punjenje sarmi i tikvica. |
| Energija (kJ) | 1121 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 270 |
| Masti | 3.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 48.3 |
| Proteini (g) | 8.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem za sarmu. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kuhinjska so do 27%,suseno povrce do 12%(crni luk,persun,mrkva),JAJE u prahu,zacini do 6%(crvena mlevena zacinska paprika slatka,biber crni mleveni,persun list),pojacivac arome E621 do 6%,kukuruzni skrob. |
| Alergeni | JAJA u prahu. |
| Neto kolicina | 60.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom mestu i temperaturi do 25°C. |
| Stavlja u promet | AROMA ZACINI d.o.o. Prehrambena industrija,Sonje Marinkovic 49,21410 futog,Republika Srbija. www.aromazacini.com . |
| Dodatne informacije | sadrzaj kesice preliti sa 100ml mlake vode,izmesati.Pripremljenoj mesavini dodati 500g mlevenog mesa i 100g pirinca,sve dobro imesati.Masa se moze upotrebitit za punjenje sarmi i tikvica. |
| Energija (kJ) | 1121 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 270 |
| Masti | 3.9 |
| Ugljeni hidrati (g) | 48.3 |
| Proteini (g) | 8.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |