Grupa proizvoda | Mlecna cokolada sa keksom sa maslacem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Mlecna cokolada 60% (secer , proizvod od MLEKA 23,7% (punomasno MLEKO u prahu, SURUTKA u prahu, demineralizovana SURUTKA u prahu), kakao maslac, kakao masa, biljna mast (palmina),emulgatori: poliglicerolpoliricinoleat i SOJIN lecitin, arome), keks sa maslacem 40 % (PSENICNO brasno, secer, biljna mast (palmina), invertni sirup, MASLAC 3 %, sredstvo za dizanje testa: amonijum-hidrogenkarbonat i natrijum-hidrogenkarbonat, so, arome, SURUTKA u prahu, emulgator SOJIN lecitin, obrano MLEKO u prahu,antioksidans :kalijum-metabisulfit ).Mlecna cokolada sadrzi: najmanje 29 % ukupne suve materije kakao delova,. najmanje 14% suve materije mleka, najmanje 3,5% mlecne masti. |
Alergeni | Moze da sadrzi LESNIK i KIKIRIKI.COKOLADNA MASA SADRZI BILJNU MAST KAO DODATAK KAKAO MASLACU. |
Neto kolicina | 125.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C - 20°C, na suvom mestu. |
Stavlja u promet | -Swisslion-d.o.o., Vaska Pope 4, 11040 Beograd, Proizvedeno u Vrscu, Stepe Stepanovica 6, Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 2055 |
---|---|
Energija (kcal) | 490 |
Masti | 22 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
Ugljeni hidrati (g) | 66 |
od kojih seceri (g) | 47 |
Proteini (g) | 7 |
So (g) | 0.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Mlecna cokolada sa keksom sa maslacem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Mlecna cokolada 60% (secer , proizvod od MLEKA 23,7% (punomasno MLEKO u prahu, SURUTKA u prahu, demineralizovana SURUTKA u prahu), kakao maslac, kakao masa, biljna mast (palmina),emulgatori: poliglicerolpoliricinoleat i SOJIN lecitin, arome), keks sa maslacem 40 % (PSENICNO brasno, secer, biljna mast (palmina), invertni sirup, MASLAC 3 %, sredstvo za dizanje testa: amonijum-hidrogenkarbonat i natrijum-hidrogenkarbonat, so, arome, SURUTKA u prahu, emulgator SOJIN lecitin, obrano MLEKO u prahu,antioksidans :kalijum-metabisulfit ).Mlecna cokolada sadrzi: najmanje 29 % ukupne suve materije kakao delova,. najmanje 14% suve materije mleka, najmanje 3,5% mlecne masti. |
Alergeni | Moze da sadrzi LESNIK i KIKIRIKI.COKOLADNA MASA SADRZI BILJNU MAST KAO DODATAK KAKAO MASLACU. |
Neto kolicina | 125.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C - 20°C, na suvom mestu. |
Stavlja u promet | -Swisslion-d.o.o., Vaska Pope 4, 11040 Beograd, Proizvedeno u Vrscu, Stepe Stepanovica 6, Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 2055 |
---|---|
Energija (kcal) | 490 |
Masti | 22 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
Ugljeni hidrati (g) | 66 |
od kojih seceri (g) | 47 |
Proteini (g) | 7 |
So (g) | 0.2 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |