
| Grupa proizvoda | Mlecna cokolada sa keksom sa maslacem. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Mlecna cokolada 60% (secer , proizvod od MLEKA 23,7% (punomasno MLEKO u prahu, SURUTKA u prahu, demineralizovana SURUTKA u prahu), kakao maslac, kakao masa, biljna mast (palmina),emulgatori: poliglicerolpoliricinoleat i SOJIN lecitin, arome), keks sa maslacem 40 % (PSENICNO brasno, secer, biljna mast (palmina), invertni sirup, MASLAC 3 %, sredstvo za dizanje testa: amonijum-hidrogenkarbonat i natrijum-hidrogenkarbonat, so, arome, SURUTKA u prahu, emulgator SOJIN lecitin, obrano MLEKO u prahu,antioksidans :kalijum-metabisulfit ).Mlecna cokolada sadrzi: najmanje 29 % ukupne suve materije kakao delova,. najmanje 14% suve materije mleka, najmanje 3,5% mlecne masti. |
| Alergeni | Moze da sadrzi LESNIK i KIKIRIKI.COKOLADNA MASA SADRZI BILJNU MAST KAO DODATAK KAKAO MASLACU. |
| Neto kolicina | 125.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C - 20°C, na suvom mestu. |
| Stavlja u promet | -Swisslion-d.o.o., Vaska Pope 4, 11040 Beograd, Proizvedeno u Vrscu, Stepe Stepanovica 6, Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 2055 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 490 |
| Masti | 22 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 66 |
| od kojih seceri (g) | 47 |
| Proteini (g) | 7 |
| So (g) | 0.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Mlecna cokolada sa keksom sa maslacem. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Mlecna cokolada 60% (secer , proizvod od MLEKA 23,7% (punomasno MLEKO u prahu, SURUTKA u prahu, demineralizovana SURUTKA u prahu), kakao maslac, kakao masa, biljna mast (palmina),emulgatori: poliglicerolpoliricinoleat i SOJIN lecitin, arome), keks sa maslacem 40 % (PSENICNO brasno, secer, biljna mast (palmina), invertni sirup, MASLAC 3 %, sredstvo za dizanje testa: amonijum-hidrogenkarbonat i natrijum-hidrogenkarbonat, so, arome, SURUTKA u prahu, emulgator SOJIN lecitin, obrano MLEKO u prahu,antioksidans :kalijum-metabisulfit ).Mlecna cokolada sadrzi: najmanje 29 % ukupne suve materije kakao delova,. najmanje 14% suve materije mleka, najmanje 3,5% mlecne masti. |
| Alergeni | Moze da sadrzi LESNIK i KIKIRIKI.COKOLADNA MASA SADRZI BILJNU MAST KAO DODATAK KAKAO MASLACU. |
| Neto kolicina | 125.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 15°C - 20°C, na suvom mestu. |
| Stavlja u promet | -Swisslion-d.o.o., Vaska Pope 4, 11040 Beograd, Proizvedeno u Vrscu, Stepe Stepanovica 6, Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 2055 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 490 |
| Masti | 22 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 66 |
| od kojih seceri (g) | 47 |
| Proteini (g) | 7 |
| So (g) | 0.2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |