-6%

| Grupa proizvoda | Grubo usitnjena barena kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso 47%, voda, junece meso 10%, svinjsko masno tkivo, svinjsko vezivno tkivo, krompirov skrob, belancevinasti proizvodi od soje, so, zacini i ekstrakti zacina, stabilizatori: E450, E451, E407a; maltodekstrin, dekstroza, pojacivac ukusa: E621; regulator kiselosti: E262; antioksidans: E300; aroma, konzervans: E250. |
| Alergeni | proizvod moze da sadrzi psenicu, celer, mleko i slacicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +4°C. |
| Stavlja u promet | : Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj ukupnih proteina minimum 12%. Omotac proizvoda nije jestiv |
| Energija (kJ) | 1352 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 327 |
| Masti | 30 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-6%

| Grupa proizvoda | Grubo usitnjena barena kobasica |
|---|---|
| Spisak sastojaka | svinjsko meso 47%, voda, junece meso 10%, svinjsko masno tkivo, svinjsko vezivno tkivo, krompirov skrob, belancevinasti proizvodi od soje, so, zacini i ekstrakti zacina, stabilizatori: E450, E451, E407a; maltodekstrin, dekstroza, pojacivac ukusa: E621; regulator kiselosti: E262; antioksidans: E300; aroma, konzervans: E250. |
| Alergeni | proizvod moze da sadrzi psenicu, celer, mleko i slacicu. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +4°C. |
| Stavlja u promet | : Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Sadrzaj ukupnih proteina minimum 12%. Omotac proizvoda nije jestiv |
| Energija (kJ) | 1352 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 327 |
| Masti | 30 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1 |
| od kojih seceri (g) | 1 |
| Proteini (g) | 13 |
| So (g) | 2 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |