
| Grupa proizvoda | Cvarci. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko masno tkivo, kuhinjska so.Proizvod moze da sadrzi PSENICU,SOJU, CELER,MLEKO i SLACICU. |
| Alergeni | PSENICU,SOJU,CELER,MLEKO,SLACICA. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 2837 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 686 |
| Masti | 63 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 24 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 30 |
| So (g) | 0.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Cvarci. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svinjsko masno tkivo, kuhinjska so.Proizvod moze da sadrzi PSENICU,SOJU, CELER,MLEKO i SLACICU. |
| Alergeni | PSENICU,SOJU,CELER,MLEKO,SLACICA. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | Grupa Univerexport Backa a.d., Novosadski put 10, 21400 Backa Palanka, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 2837 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 686 |
| Masti | 63 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 24 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 30 |
| So (g) | 0.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |