Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kuhinjska so max 60%, pojacivaci arome: mononatrijum-glutaminat max 15% i dinatrijum 5’-ribonukleotidi, secer, suseno povrce u promenljivim kolicinama max 14% (sargarepa, CELER koren, paskanat, crni luk), dekstroza, zacini (persun list, CELER list), boja riboflavin. Moguci tragovi GLUTENA. |
Alergeni | CELER,GLUTEN. |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: dodatak jelima sa povrcem, poboljsava ukus supama, mesu, varivima i ostalim jelima. Dodati jednu kasiku (3g) na jedan obrok (1/4 litra) ili po sopstvenom ukusu i kuvati 5-8 minuta. |
Energija (kJ) | 663 |
---|---|
Energija (kcal) | 156 |
Masti | 0.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 29.8 |
od kojih seceri (g) | 25.5 |
Proteini (g) | 8.7 |
So (g) | 60.3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Dodatak jelima sa povrcem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Kuhinjska so max 60%, pojacivaci arome: mononatrijum-glutaminat max 15% i dinatrijum 5’-ribonukleotidi, secer, suseno povrce u promenljivim kolicinama max 14% (sargarepa, CELER koren, paskanat, crni luk), dekstroza, zacini (persun list, CELER list), boja riboflavin. Moguci tragovi GLUTENA. |
Alergeni | CELER,GLUTEN. |
Neto kolicina | 500.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: dodatak jelima sa povrcem, poboljsava ukus supama, mesu, varivima i ostalim jelima. Dodati jednu kasiku (3g) na jedan obrok (1/4 litra) ili po sopstvenom ukusu i kuvati 5-8 minuta. |
Energija (kJ) | 663 |
---|---|
Energija (kcal) | 156 |
Masti | 0.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 29.8 |
od kojih seceri (g) | 25.5 |
Proteini (g) | 8.7 |
So (g) | 60.3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |