
| Grupa proizvoda | Prasak za pecivo. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa(E 500 (ii), E 450 (i)).Moguci tragovi GLUTENA. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 10.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561 . |
| Zemlja porekla | Srbija. |
| Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: Prasak za pecivo predhodno pomesati sa brasnom, a zatim dodati ostale primese. Mesati u hladnom stanju.10g dovoljno za 500g brasna. |

| Grupa proizvoda | Prasak za pecivo. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Kukuruzni skrob, sredstvo za dizanje testa(E 500 (ii), E 450 (i)).Moguci tragovi GLUTENA. |
| Alergeni | GLUTEN. |
| Neto kolicina | 10.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | YUMIS d.o.o, Bulevar Svetog cara Konstantina 80-86, 18000 Nis, Republika Srbija, tel: +381 18 561 . |
| Zemlja porekla | Srbija. |
| Dodatne informacije | Uputstvo za pripremu: Prasak za pecivo predhodno pomesati sa brasnom, a zatim dodati ostale primese. Mesati u hladnom stanju.10g dovoljno za 500g brasna. |